Antena Căutare

Prognoza INMH e ingrijoratoare! Ceata ar putea impiedica disputarea partidei Steaua – AEK Larnaca

Reprezentantii INMH dau o prognoza ingrijoratoare pentru starea vremii la ora jocului Steaua - AEK Larnaca. Din cauza cetii, vizibilitatea ar putea fi sub 50 de metri, ceea ce ar putea duce chiar la amanarea partidei.

UPDATE 17:00 // Narcis Raducan, directorul sportiv al Stelei a postat pe contul sau de Facebook o imagine cu National Arena. Vizibilitatea este destul de redusa din cauza cetii cu cateva ore inainte de debutul partidei. Accesul suporterilor va fi permis incepand cu ora 20:05.

IMPORTANT: INMH anunta ceata la ora jocului dintre Steaua si AEK Larnaca. Aceasta nu este o veste prea buna pentru spectatorii care au bilet pe randurile de sus ale stadionului, de unde e posibil sa nu vada mare lucru. Suporterilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe biletele de acces!

Steaua - AEK Larnaca va incepe la ora 22:05.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Borriello e la pamant dupa despartirea de Madalina Ghenea... PSG il vrea pe Rijkaard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x