Antena Căutare

Rafael Nadal obtine a doua victorie la Turneul Campionilor

Rafael Nadal isi continua seria victoriilor laTurneul Campionilor si a facut un pas important spre calificarea in semifinalele competitiei, dupa ce l-a invins si pe Novak Djokovic, intr-o partida contand pentru grupa A.



"A fost o victorie foarte importanta, pentru ca am jucat la un nivel foarte ridicat. Am inceput sa servesc din ce in ce mai bine, iar asta este un lucru bun. Pe forehand, am facut mai putine greseli"


In prima partida al zilei, tot in grupa A, cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul sase, a trecut, cu scorul de 7-5, 6-3, de americanul Andy Roddick, al optulea favorit al competitiei.

In clasamentul grupei A, conduce Nadal cu doua victorii, urmat de Djokovic si Berdych, ambii cu cite o victorie, iar Roddick se afla pe ultima pozitie, fara vreun succes.

Astazi se vor disputa ultimele meciuri din grupa B: Roger Federer (Elvetia, nr.2) - Robin Soderling (Suedia, nr.4) si Andy Murray (Marea Britanie, nr.5) - David Ferrer (Spania, nr.7).

Comisia de Disciplina a amanat din nou judecarea lui Cristi Borcea... Sorin Cartu a fost demis de la CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x