Antena Căutare

Razvan Lucescu a criticat dur arbitrajul din meciul amical cu Ucraina

Razvan Lucescu a acuzat dur maniera de arbitraj a brigazii din Cehia, la finalul partidei amicale de aseara, de la Lvov, dintre Ucraina si Romania, scor 3-2.

"N-am comentat pana acum, dar ce s-a intamplat aici a fost revoltator! Chiar am discutat in urma cu cateva zile cu tatal meu, care m-a avertizat ca arbitrajul cehilor va fi ostil. Ucraina are un nou antrenor, avea nevoie de victorie in fata propriului public. Si-au batut joc de acesti baieti!"


"Am avut momente proaste, dar si unele foarte bune, insa imediat am fost taxati. Golul al treilea al gazdelor a venit dupa un ofsaid, Daniel Niculae a fost faultat clar in careu, iar faza in care Piatov a trimis mingea la Nico, ramas cu poarta goala, iar arbitrul a oprit jocul a pus capacul! Am avut meciul in mana, insa toate aceste magarii duc la frustrare!", a mai spus Razvan Lucescu

Chiar si asa, Razvan Lucescu a fost multumit de jocul elevilor sai, pe care i-a laudat: "E un meci amical, din care ramanem cu lucruri frumoas, pot sa apreciez evolutia lui Bilasco, mi-a placut foarte mult si Cocis, care a fost foarte disciplinat tactic, a dat un plus de consistenta, de disciplina tactica", a afirmat Lucescu jr.

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut, sambata, pentru prima data in fata Ucrainei in istoria meciurilor directe, scor 3-2, intr-un meci amical, disputat in deplasare, la Lvov.

VIDEO Spania - Arabia Saudita 3-2/ Vezi si alte meciuri amicale disputate aseara... Tenis: Junioara Cristina Dinu a trecut in turul 2 la Roland Garros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x