Antena Căutare

Real e lider in Primera dupa 4-2 cu Getafe

Realul lui Jose Mourinho s-a impus cu 4-2 in meciul de pe teren propriu cu Getafe si reuseste sa urce pe primul loc in clasament in Primera Division. Este pentru prima oara dupa 10 luni cind madrilenii urca deasupra Barcelonei in campionat.

Benzema a aratat ca stie sa joace daca terenul ii permite si a deschis scorul in minutul 14. Oaspetii nu s-au descurajat insa si au incercat sa gaseasca spatii in defensiva "galacticilor". Si au gasit-o, pentru ca Miku a readus egalitatea pe tabela cu sase minute inainte de pauza.

Realul s-a dezlantuit insa dupa pauza: Ronaldo a inscris in minutul 60 dintr-un penalty obtinut tot de el si contestat vehement de oaspeti. Apoi lusitanul s-a aflat in postura de pasator pentru Benzema, care a profitat si de eroarea portarului si a facut 3-1. Miku le-a dat sperante celor de la Getafe reusind sa reduca din diferenta in minutul 74, dar madrilenii au inscris din nou pe final de meci, prin Higuain.

In clasament, Real Madrid e lider dupa doua etape, cu maxim de puncte si un golaveraj incredibil: 10-2. Barcelona e numai pe locul doi, cu 4 puncte si un golaveraj 7-2.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

US Open: Serena Williams si Samantha Stosur vor juca finala feminina... VIDEO! Barcelona a fost egalata de Sociedad dupa ce a condus cu 2-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x