Antena Căutare

Real Madrid ar oferi o sumă record în istoria fotbalului pentru Mohamed Salah. Răspunsul ferm al celor de la Liverpool

Mohamed Salah este jucătorul momentului în Liga Campionilor. Automat, când un jucător intră într-un asemenea rol, asupra sa apar interese de transfer din partea marilor forțe ale Europei. Pentru egiptean, Real Madrid se pregătește să intre în luptă cu o ofertă monstruoasă, record în istoria fotbalului.

Mo Salah este văzut de Florentino Perez ca un jucător perfect pentru ofensiva galacticilor. Ieri seară, pe Allianz Arena, Realul a spus lumii, prin formula de start, că are nevoie de forțe proaspete în atac. Zidane a început meciul cu Ronaldo - Lucas și Isco în avanposturi. Cu Benzema ieșit din formă și Bale ca și plecat în vară, campioana Europei caută întăriri. Presa engleză scrie azi că Salah e ținta numărul 1!

Pentru Mo Salah, Real Madrid e gata să rupă barierele financiare și să ofere 230 de milioane de Euro, o sumă peste cea plătită de PSG pentru Neymar în 2017.

Englezii de la Daily Mail dezvăluie și răspunsul pe care Liverpool l-ar da Realului în cazul unei astfel de oferte. Deși au plătit 45 de milioane pentru Salah în 2017, iar cele 230 de milioane ar reprezenta un mega-profit, șefii de pe Anfield sunt fermi: ”SALAH NU PLEACĂ PE NICIO SUMĂ!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, Liverpool are în plan să-i mărească salariul lui Salah și să-l convingă de faptul că Anfield e casa lui. Trecutul nu ține însă cu Liverpool. Presa engleză se întreabă acum cât va reuși să-l țină Liverpool pe Salah departe de tentațiile bogaților Europei

Ultimii jucători de clasă din echipa cormorană au fost vânduți în Spania. Suarez și Coutinho au ajuns la Barcelona pe sume uriașe. Primul a semnat în 2014 pentru 80 de milioane de euro, în timp ce brazilianul Coutinho a ajuns în iarnă pe Camp Nou pentru 160 de milioane de euro.

Biletul zilei 26.04.2018. Meciurile spectacol de azi luptă pentru un nou WIN!... BREAKING NEWS! FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Roș-albaștrii au rezolvat primul transfer al verii: Pedro Morei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x