Antena Căutare

Real Madrid - FC Barcelona 1-1/ Un "El Clasico" tensionat

Real Madrid si FC Barcelona au incheiat la egalitate, scor 1-1, pe Santiago Bernabeu, in "El Clasico", contand pentru etapa a 32-a din Primera Division. Messi a deschis scorul (53'- penalty), iar Ronaldo a restabilit egalitatea(82'- penalty).


Replica gazdelor a venit prin Benzema al carui sut inselator din interiorul careului mare i-a dat ceva emotii lui Valdes, care a scapat mingea in corner. In primele 30 de minute catalanii au avut un raport covarsitor in ceea ce priveste posesia mingii: 30%-70%, in favoarea lor.

Finalul primei reprize a consemnat doua ocazii uriase de fiecare parte. In minutul 44, actiune cursiva a Barcelonei, mingea ajunge la Messi, insa sutul acestuia pe coltul scurt este respins de Iker Casillas. Un minut mai tarziu, Sergio Ramos a recentrat o minge in careul catalanilor, insa lovitura de cap a lui Cristiano Ronaldo a fost respinsa de Adriano de pe linia portii.

Realul incepe in forta repriza secunda si Cristiano Ronaldo trimite la radacina barei dintr-o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri.

In minutul 53, Raul Albiol il faulteaza pe David Villa in suprafata de pedeapsa, iar arbitrul Muniz Fernandez acorda penalty pentru Barcelona si cartonasul rosu pentru fundasul galacticilor. Messi inscrie de la punctual cu var, chiar daca Casillas intuise coltul. A fost primul gol marcat de atacantul argentinian impotriva unei echipe antrenate de Jose Mourinho.

Dupa marcarea golului catalanii au trecut la conducerea jocului, Xavi avand o noua mare ocazie in minutul 62, atunci cand a trimis in transversala. In minutul 81 avea sa se petreaca o faza controversata. La un contact in careul Barcei, intre Marcelo si Dani Alves, centralul acorda lovitura de la 11 metri, desi pe reluare s-a putut observa ca jucatorul Realului nu a fost atins.

Cristiano Ronaldo a executat penalty-ul, iar Realul evita o noua infrangere in fata marelui rival in inferioritate numerica.

Barcelona ramane marea favorita la castigarea campionatului, echipa antrenata de Jose Guardiola pastrand avansul de opt puncte fata de Real cu sase etape inainte de final.

Echipe de start:

Real Madrid: Casillas - Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo - Pepe, Xabi, Khedira - Di Maria, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Villa, Messi, Pedro Rodriguez.

Serie A: Parma - Inter 2-0/ Inca un obiectiv aproape ratat... Mutu poate ramane fara antrenor. Fanii Fiorentinei vor demisia lui Mihajlovici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x