Antena Căutare

Rednic: Am lotul complet si sunt multumit de el!

Dupa ce in urma cu cateva zile a discutat mai aprins cu cei din conducerea clubului pe tema transferurilor de jucatori, Mircea Rednic a facut pasul inapoi si afirma ca in aceasta iarna, nu mai vrea sa se faca nicio intarire. Tehnicianul s-a razgandit si nu mai vrea intariri, in ciuda iminentei plecari a lui Adrian Ropotan. Tehnicianul s-a razgandit, dar actionarii au anuntat cativa jucatori ca sunt liberi sa isi gaseasca alte echipe pentru a face economii.

"Eu am lotul complet si sunt multumit de el. Daca nu va pleca niciun jucator, nu vom face nicio achizitie. Nu stiu inca daca va pleca Ropotan, e treaba conducerii. Dar daca va pleca, am studiat foarte bine problema in perioada asta, avem mai multe variante din strainatate pentru a-l inlocui", a spus Rednic pentru News In.

Miranda si Mitea au fost indemnati sa isi caute alte echipe, Blay si Bostina sunt in ultimele sase luni de contract iar ultimul pare tentat sa plece de la Dinamo iar Lucian Goian a fost reprimit in lot, cu amendamentul ca daca se va ajunge la un acord cu vreo echipa privitor la cedarea sa, atunci fundasul este liber sa plece.

sursa:hotnews.ro
Razvan Lucescu: Daca nu era acest regulament, poate Lacatus nu revenea la Steaua!... "Liber la femei!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x