Antena Căutare

Revista presei sportive, 03.04.2018: s-a aflat numele viitorului patron al lui Dinamo; campioana Angliei rămâne fără antrenor; încep sferturile Ligii Campionilor

Revista presei sportive de marți, 3 aprilie, are în prim-plan două subiecte importante. Pe plan intern avem dezbătută telenovela preluării lui Dinamo: astăzi, un patron rus la orizont, iar extern avem avancronicile celor mai tari meciuri din fotbalul european, cele din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Gazeta Sporturilor de azi ne prezintă imaginea posibilului nou-patron al lui Dinamo: un om cu strânse legături cu oligarhia ex-sovietică. Îl cheamă Ralph Oswald Isenegger. Reporterii Gazetei au verificat baza de date Football Leaks și au descoperit că acesta este un avocat și impresar elvețian controversat, asociat cu spațiul ex-sovietic.

Din presa internă trecem în cea iberică, acolo unde avem tratate cele două mari meciuri ale echipelor din La Liga: Juve-Real și Barcelona - AS Roma, adică duelurile italiano-spaniole.

Din MARCA aflăm că Zidane încă nu e sigur de primul ”11”: Isco, Bale, Lucas sau Asensio, numai unul va fi titular în atac.

Din AS primim și un pont bun pentru pariori: Ronaldo marchează tot timpul cu Juventus. O va face și azi la fel ca la Cardiff ?

Dacă trecem la presa catalană, aici avem numai subiectul Barcelona vs Roma. Aflăm că Valverde va miza pe aceeași echipă ca și în meciul cu Chelsea. Asta înseamnă că revine și Busquets.

Cei de la SPORT chiar pun pe prima pagină primul ”11” al lui Valverde, unul cu trio-ul Messi-Suarez-Dembele!

Italienii de la Gazzetta dello Sport își pun toate speranțele în geniul tactic al lui Max Allegri, unicul care îl poate stopa pe Ronaldo.

Nici francezii nu îl uită pe conaționalul lor, ”Zizou”, și încep azi ediția din L Equipe cu meciul Juve-Real.

Din presa englează aflăm un lucru pe care îl știam: Antonio Conte pleacă de la Chelsea. Italianul urăște să mai stea la echipa lui Abramovici, ne spune și legenda de pe Stamford Bridge, Vialli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adrian Mutu lasă FRF pentru un post de antrenor principal în Liga 1! ”Briliantul” va prelua o echipă din Play-Off... Biletul Zilei 03.04.2018. Ponturile sigure de marți ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x