Antena Căutare

Revista presei sportive, 19.03.2018: CFR Cluj - FCSB, distrus de ”cel mai bun arbitru”; Poker Ronaldo și Messi tremură în clasamentul golgheterilor

Weekend cu de toate în fotbalul intern și internațional. Dacă în România am avut derby-ul CFR - FCSB, dar și ”derby-ul” zăpezii la Botoșani și Iași, peste hotare am avut de a face cu un duel de la distanță Ronaldo vs. Messi cu cifre impresionante. Revista presei sportive de azi este dominată de aceste evenimente.

În Gazeta Sporturilor citim că Ovidiu Hațegan, ”cel mai bun arbitru român”, a comis-o din nou. Tot într-un meci important și tot într-o singură direcție. Tot din gazetă mai aflăm că Răzvan Marin a câștigat Cupa în Belgia, iar aceeași Belgia ne-a calificat la Mondialele de rugby după o victorie cu Spania.

Revista presei sportive, 19.03.2018: CFR Cluj - FCSB, distrus de ”cel mai bun arbitru”; Poker Ronaldo și Messi tremură în clasamentul golgheterilor

Mergem acum în Spania, acolo unde ziarele de casă ale Realului sunt în extax. Marca titrează: !ALUCINANTE, făcând trimitere la cele 4 goluri cu Girona ale Balonului de Aur.

Nici cei de la AS nu stau mai prejos și încep ediția cu Ronaldo, cel care a ajuns la 21 de goluri în ultimele 11 meciuri din La Liga și s-a apropiat la 3 lungimi de Lionel Messi (25-22).

În schimb, presa catalană de azi iese în prim-plan cu rivalul lui Ronaldo. Messi a marcat un singur gol, însă, față de Ronaldo, e aproape campion în La Liga. ”Ritmo de Campeon” titrează Mundo.

Același Messi apare pe prima pagină și în Sport, acolo unde apare și un mare ”+11”, diferența Barcei față de locul 2 din La Liga, Atletico.

Gazzetta dello Sport de luni anunță relansarea luptei pentru titlu în Serie A. Juve s-a blocat la Spal, Napoli a câștigat, iar acum ”Bătrâna Doamnă” mai are un singur punct avans.

În Franța, citim despre derby-ul etapei OM - OL, decis de un gol marcat de Memphis Depay în final.

Din presa engleză citim despre ultimele evenimente din FA Cup, acolo unde Chelsea și United s-au calificat în semifinale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletul Zilei 19.03.2018. Cele mai bune ponturi de azi ne aduc câștigul... UNA PE ZI! Faceți cunoștință cu Diana, cea mai sexy fană a fotbalului din Ecuador!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x