Antena Căutare

Rinat Ahmetov a venit in Romania. Patronul lui Sahtior: "Mircea nu este doar antrenorul echipei mele, ci si prietenul meu"

Rinat Ahmetov a ajuns in Romania. Aeronava in care se afla miliardarul ucrainean a aterizat pe aeroportul "Aurel Vlaicu". Patronul Sahtior Donetk va fi transportat de la aeroport direct la Spitalul Universitar, pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu. Miliardarul nu zaboveste mult in Romania. Va pleca spre casa, in aceasta dupa amiaza.

Sunt informatii conform carora miliardarul ar vrea sa-l duca pe tehnician la un spital din Ucraina si ii va pune la dispozitie un avion pentru acest lucru. Cel mai bogat patron din fotbal, cu o avere de 16 miliarde de euro, va merge direct la Spitalul Universitar unde Mircea Lucescu se afla in continuare la terapie intensiva.

"Am venit doar ca sa-l vad pe domnul Lucescu, dar n-o sa-l ducem in Ucraina. Mircea Lucescu ramane antrenorul Sahtiorului, are ajutoare de incredere, care stiu ce au de facut si pregatesc echipa la fel. O sa fie o reactie buna din partea jucatorilor, vor dori sa-l ajute pe Mircea. O sa avem un cantonament reusit si fara Mister si echipa va trebui sa castige campionatul si Cupa Ucrainei, iar in urmatorul an trebuie sa depasim sferturile in Liga Campionilor. Ii doresc sa treaca repede peste acest moment. Eu am incredere in medicii ucraineni, Mircea Lucescu in cei romani, asa ca si eu am. Mircea nu este doar antrenorul echipei mele, ci si prietenul meu, il voi vizita", a declarat Ahmetov pe aeroportul Baneasa.


Medicii de la Spitalul Universitar Bucuresti au anuntat duminica, la pranz, ca Mircea Lucescu va fi operat. Conform primelor informatii, cantitatea de sange din cavitatea toracica s-a marit, motiv pentru care se va face o interventie chirugicala.

Mircea Lucescu are plamanul drept perforat si 4 coaste rupte. Medicii spun insa antrenorul lui Sahtior Donetk nu va fi operat.

Antrenorul lui Sahtior Donetk a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in Bucuresti. Lucescu se afla la volanul masinii conduse de obicei de sotia sa si se indrepta spre Pasajul Basarab. Pe bulevardul Vasile Milea, a virat la stanga fara sa se asigure, moment in care un tramvai i-a lovit in plin masina. In urma impactului, autovehiculul a fost aruncat pe contrasens, unde a lovit o alta masina care circula regulamentar.

Cupa Angliei: Manchester City - Manchester United 2-3/ Pantilimon a aparat o lovitura de la 11 metri... Saint Etienne, eliminata din Cupa Frantei. Banel Nicolita a ratat la loviturile de departajare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x