Antena Căutare

Roger Federer a fost eliminat in turul 3 al turneului de la Roma

Ultima repetitie a lui Roger Fededer pentru Roland Garros, turneu care va debuta pe 22 mai, a fost una nefericita. Tenismanul elvetian a fost eliminat in turul 3 la Roma de francezul Richard Gasquet, care s-a impus in trei seturi, 4-6, 7-6, 7-6.

„N-ar fi trebuit sa pierd niciodata acest meci. Richard stie cat de aproape a fost de infrangere, am avut mai multe sanse de a castiga. A fost dificil sa joc aici, pe o suprafata alunecoasa. Adversarul meu a jucat tot mai bine odata cu trecerea timpului, in special in ceea ce priveste serviciul. Nu am simtit in niciun moment ca as putea castiga tie-breakul din setul decisiv, nu e deloc distractiv sa joci astfel"


In sferturile de finala, Gasquet il va infrunta pe cehul Tomas Berdych, invingator cu 6-2, 6-7, 6-2 in fata finlandezului venit din calificari Jarkko Nieminen.

Novak Djokovic a ajuns la cea de-a 34-a victorie consecutiva in 2011, dupa ce l-a invins fara probleme pe Stanislas Wawrinka, 6-4, 6-1. Sarbul este la 8 meciuri distanta de recordul lui John McEnroe, care a reusit 42 de succese la rand in 1982. Al doilea jucator al lumii il va intalni in sferturi pe Robin Soderling, suedezul mergand mai departe dupa ce s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-4 in fata lui Nicolas Almagro.

Chinuit de o raceala si de febra, Rafael Nadal a decis in ultimul moment sa apara pe teren in meciul cu Feliciano Lopez. Chiar si asa, liderul mondial nu a avut nicio problema in a-si invinge conationalul, scor 6-4, 6-2, si a se califica in sferturi, unde va lupta pentru un loc in penultima faza a turneului cu Marin Cilic. Croatul a trecut in turul 3 de Mardy Fish, 7-6, 6-3.

Ultimul sfert de finala de la Roma ii va pune fata in fata pe Andy Murray, invingator cu 6-2, 6-3 in fata lui Potito Starace, si pe germanul Florian Mayer, care a trecut cu 7-5, 6-4 de Juan Ignacio Chela.

In turneul feminin, Caroline Wozniacki a invins-o pe Yanina Wickmayer (Belgia), 6-1, 7-6, si o va intalni in sferturi pe Jelena Jankovic, care a trecut cu 6-4, 2-6, 6-2 de Anabel Medina Garrigues.

Intr-un alt meci din sferturi, Francesca Schaivone si Samantha Stosur vor reedita ultima finala de la Roland Garros. Italianca a castigat in turul 3 intalnirea cu Daniela Hantuchova (3-6, 6-2, 7-5), in timp ce sportiva din Australia a invins-o pe Polona Hercog (6-3, 6-4).

Chinezoaica Li Na, care a trecut de Jarmila Gajdosova (6-2, 6-1), o va infrunta pentru un loc in semifinale pe Greta Arn (Ungaria), in timp ce Maria Sharapova (6-2, 6-2 cu Shahar Peer) va da piept cu Victoria Azarenka, invingatoare in duelul cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (6-4, 4-6, 6-2).

Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

Se stiu semifinalele CM de hochei: Rusia-Finlanda si Cehia-Suedia... U Cluj - Rapid 1-2/ Giulestenii, tot mai aproape de Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x