Antena Căutare

Roland Garros: Rafael Nadal si Robin Soderling vor disputa finala masculina

Rafael Nadal si Robin Soderling vor disputa, duminica, finala de la Roland Garros din acest an. Spanioluls-a calificat in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce s-a impus in trei seturi in fata favoritului numarul 22 al turneului, Jurgen Melzer, scor 6-2, 6-2, 7-6(6).




In ultimul set, meciul s-a decis la tie-break, acolo unde Jurgen Melzer a aratat o determinare exemplara, dar Rafa Nadal nu a putut fi invins pe suprafata sa favorita.

Celalalt finalist, Robin Soderling (numarul 7 ATP), care in sferturi l-a eliminat pe numarul unu mondial, elvetianul Roger Federer, a dispus de jucatorul ceh in cinci seturi, scor 6-3, 3-6, 5-7, 6-3, 6-3, intr-un meci care a durat doua ore si 45 de minute.

Rafael Nadal il intalneste in finala de duminica pe favoritul numarul 5 al turneului, Robin Soderling, intr-o intalnire in urma careia spaniolul poate egala la numarul de titluri obtinute la Roland Garros pe francezul Henri Cochet si sa se apropie la un singur trofeu de recordul de sase titluri ale suedezului Bjorn Borg.

De anul trecut de la Roland Garros, cei doi s-au mai intalnit si la Turneul Campionilor, unde s-a impus din nou suedezul. Scorul intalnirilor directe este egal, 2-2, la fel ca si scorul pe zgura, 1-1.

Sinisa Mihajlovici, prezentat oficial ca noul antrenor al Fiorentinei... Mijlocasul Simone Pepe a fost transferat la Juventus Torino...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x