Antena Căutare

Romania - Albania 1-1/ Dezastru la debut!

Debut cu stangul pentru echipa nationala a Romaniei in noua campanie de calificare pentru Campionatul European din 2012. Tricolorii antrenati de Razvan Lucescu au remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu modesta nationala a Albaniei.


Deac si Daniel Nicolae au avut si ei doua mari oportunitati de a marca, insa portarul Beqaj a intervenit miraculos, iar scorul la pauza a fost alb, 0-0.

In repriza secunda romanii si-au continuat atacurile la poarta albanezilor, insa fara a pune prea mari probleme.

Razvan Lucescu ii introduce pe teren pe Muresan, Stancu si Herea, iar primii doi au realizat faza prin care tricolorii au deschis scorul. In urma unei lovituri de la colt Muresan a reluat cu capul spre poarta, iar "Motanul" a impins acrobatic mingea in poarta. Dupa marcarea golului tricolorii au facut pasul inapoi si asta avea sa-i coste.

Albanezii au prins curaj si cu doua minute inainte de final Muzaka a dat lovitura. Albanezul a profitat de o greseala nepermisa in defensiva noastra si a reluat cu capul in poarta lui Lobont!

Dezamagiti de prestatia slaba a echipei nationale, fanii "tricolorilor" aflati pe stadion la Piatra Neamt au inceput sa strige demisia lui Razvan Lucescu la finalul meciului.

Au evoluat echipele:

Romania: 1. Lobont - 2. Contra (20. G. Muresan '56), 4. Tamaş, 6. Radoi, 3. Rat - 7. Torje, 10. Florescu, 11. Cocis (17. Herea '77), 8. Deac - 9. Marica, 21. D. Niculae (22. B. Stancu '64). Antrenor: Razvan Lucescu.

Albania: 1. Beqaj - 4. Dallku, 5. Cana, 6. Curri, 3. Vangeli -, 8. Bulku, 2. Lila - 10. K. Duro (20. Muzaka '82) 13. Skela (17. Lika '79). 7. Agolli - 22. Bogdani (18. Salihi '57), Antrenor: Josip Kuzhe.

Hanescu s-a calificat in turul 2 la US Open... Romania a invins Rusia si e la un pas de play-off-ul pentru Euro 2011 la U21!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x