Antena Căutare

România joacă ultima şansă de calificare la Mondiale! Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici susţin echipa naţională!

E seara marilor speranţe şi trebuie să fie seara victoriei! România are ultima şansă. Iar meciul cel mare se dă pe Arena Naţională şi la Antena 1. De 16 ani, visăm la o calificare. Şi vrem o minune - calificarea la Mondiale. Hai, România!

E seara marilor speranţe şi trebuie să fie seara victoriei! România are ultima şansă. Iar meciul cel mare se dă pe Arena Naţională şi la Antena 1. De 16 ani, visăm la o calificare. Şi vrem o minune - calificarea la Mondiale. Hai, România!

Acum ori niciodată. 50.000 de suflete intră în arenă ca să poarte spre Rio o generaţie. O generaţie de jucători.

Toată România susţine echipa naţională. Pe lângă strigătele de luptă, mai avem şi Ciuleandra.

20 de milioane de români, stau acasă, cu mâna la inimă, în faţa televizoarelor.

Piţurcă, selecţionerul care a calificat naţionala la ultimul turneu final - la europeanul din 2008 - crede. Crede în haiducii lui.

Sunt 11 pentru România. Chiricheş este căpitanul lui Piţurcă. Fotbalistul de 10 milioane de euro, cel mai scump care a plecat vreodată din România. Apoi, regele driblingului, Maxim, a cărui cotă a explodat în Germania. De aici, a plecat pe 1 milion de euro. Speranţele pentru gol sunt în el şi-n Marica, atacantul de DOUĂ milioane de euro care joacă în Spania.

Ei, grecii, îl au pe călăul nostru de la Pireu, Mitroglou, pe masivul atacant Samaras şi pe fostul campion al Europei de acum 9 ani, Karagounis.

Nouă ne e şi dor de mondiale. Ultima dată, am fost acum '98, cu trupa generalului Iordănescu, în Franţa. Armata care ne-a oferit nopţi de vis şi în '94.

Două goluri cât o calificare. Cât visul unei nopţi de toamnă. Să-l trăim împreună, în direct la Antena 1, de la ora 21.

Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici au ajuns deja la Arena Naţională, de unde vor susţine echipa României!

Aproximativ 1700 de suporteri greci vor asista la meciul de pe Arena Naţională... VIDEO: România-Grecia 1-1! Să ne trimiteţi vederi, rămânem să vedem Carnavalul la Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x