Antena Căutare

Sabail - Universitatea Craiova, turul 1 preliminar Europa League. Oltenii câștigă partida, scor 2 - 3

CS U Craiova a joacat primul meci din turul 1 preliminar al Europa League contra azerilor de la Sabail FK și a învins cu scorul final de 3 - 2.

CS U Craiova a joacat primul meci din turul 1 preliminar al Europa League contra azerilor de la Sabail FK și a învins cu scorul final de 3 - 2.

Potrivit gsp.ro, oltenii au început aventuros partida de la Baku. Primele 15 minute i-au găsit sus, în terenul advers, dar au fost la un pas să fie pedepsiți pe contraatac. Ivan Martic a blocat o acțiune periculoasă a adversarilor cu riscul unui cartonaș galben în minutul 7. Craiova a deschis scorul cinci minute mai târziu. Alexandru Mateiu, cel mai activ fotbalist român, a marcat cu o execuție spectaculoasă din interiorul careului de 16 metri.

Azerii au ripostat și au egalat la finalul celei de-a doua lovituri de colș. Agabala Ramazanov a înscris după o fază lucrată, în care doi jucători au lăsat mingea să treacă. Pigliacelli a încasat însă un gol parabil.

Corneliu Papură a fost inspirată cu discursul de la pauză. Oltenii au revenit mult mai deciși, iar căpitanul Nicușor Bancu a înscris în minutul 51, la finalul unei curse de 30 de metri. Mihai Roman părea să fi tranșat soarta calificării în minutul 67, cu un gol simplu, din 6 metri. Ramazanov a reușit „dubla” în minutul 82 și păstrează șanse matematice pentru azeri.

UPDATE. Min. 90+4: Qaka lovește bara, apoi arbitrul fluieră finalul! Scor final 2 -3

UPDATE. Min. 82: GOL SABAIL, 2-3! Azerii speculează o degajare greșită. Mingea ajunge în flancul drept, de unde vine o centrare ideală pentru Ramazanov. „Decarul” reușește „dubla” cu o lovitură de cap.

UPDATE. Nin. 67: GOL CRAIOVA, 1-3! Mihai Roman, proaspăt revenit în Bănie, înscrie cu o deviere subtilă din careul de 6 metri. E schimbat la acțiunea următoare cu Fortes.

UPDATE. Min. 51: GOL CRAIOVA, 1-2! Nicușor Bancu punctează după o cursă de 30 de metri, profitând și de gafele din defensiva azerilor.

UPDATE. A început repriza secundă!

UPDATE. S-a încheiat prima repriză. Scor 1 - 1 la pauză.

UPDATE. Min. 33: GOL SABAIL, 1-1! Agabala Ramazanov înscrie după o fază fixă. Doi coechipieri au sărit pe sub minge, apoi șutul său a fost scăpat de Pigliacelli.

UPDATE. Min. 12: GOL CRAIOVA, 0-1! Alexandru Mateiu înscrie cu o execuție spectaculoasă, semi-foarfecă de la 12 metri de poartă!

În lotul lui Sabail figurează și Michael Essien, 36 de ani. Fost câștigător al Champions League cu Chelsea, mijlocașul ghanez a fost propus, vara trecută, și la CFR, dar a fost refuzat pentru că avea genunchii distruși.

„Îl ştiu pe Michael Essien de la Chelsea, este un jucător foarte bun. Acum este în vârstă, dar cu siguranţă este un adversar de temut. Îl vom trata ca atare şi nu îi vom da şanse să arate ce poate. Toţi jucătorii de la Sabail sunt buni şi nu trebuie să ne concentrăm doar pe Essien. Şi sigur că dacă voi avea oportunitatea, voi face şi o poză după meci”, a spus Nicuşor Bancu, la conferinţa de presă.

Sabail FK: Bozinovski - Muradbayli, Erico, Yunuszada, Baybalayev, Rahimov - Duventru, Cociuc, Amirquliyev, Ramazanov - Abbasov
Rezerve: K. Bayramov, Essien, Manafov, Hamdi, Yagublu, Rahimli, Mapuku
Absent: Rybka (accidentat)
Antrenor: Aftandil Hajiyev

CS U Craiova: Pigliacelli - Martici, Kelici, Acka, Bancu - Qaka, Ivanov - Bărbuţ, Mateiu, Vătăjelu - M. Roman II
Rezerve: L. Popescu, T. Ferreira, Briceag, Cicâldău, Fortes, Mihăilă, Alex Ioniță II
Absent: Koljici (accidentat)
Antrenor: Corneliu Papură

Arbitru: Fyodor Zammit // Asistenți: Duncan Sultana, Theodore Zammit (toți din Malta)

Stadion: „ASCO Arena” din Baku, Azerbaijan (5.000 locuri)

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-2 meciul tur cu Sabail, din preliminariile Ligii Europa... Papură: Am meritat pe deplin victoria. Dacă ne considerăm deja calificaţi suntem într-o mare eroare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x