Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Etapa a 11-a din play-out debutează cu un meci care ar putea salva în mari proporții încă o echipă. Sepsi Sfântu Gheorghe primește vizita ”lanternei” Juventus, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Etapa a 11-a din play-out debutează cu un meci care ar putea salva în mari proporții încă o echipă. Sepsi Sfântu Gheorghe primește vizita ”lanternei” Juventus, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi - Juventus este live video online, vineri, de la ora 18:00.

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Dacă se impun în meciul de vineri, elevii lui Eugen Neagoe vor fi siguri că joacă în Liga 1 și în sezonul viitor. Misiunea este una mai mult decât ușoară, întrucât rivala lui Sepsi va fi Juventus, cea mai slabă echipă din play-out. Echipa antrenată de Marius Baciu a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri oficiale. Încă un eșec în meciul din această etapă e capital.

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Juventus are nevoie de o minune pentru a pleca neînvinsă de la Sfântu Gheorghe. După Dinamo, Sepsi e cea mai bună echipă din play-out, iar pe teren propriu se descurcă aproape perfect. În etapa a 10-a, Sepsi a învins Poli Timișoara cu 3-0, deși a jucat 50 de minute în 10 oameni. Dincolo, Juventus vine după un eșec logic, acasă, 0-2, cu liderul Dinamo.

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Cele două echipe s-au întâlnit până în prezent de 5 ori: 3 dueluri în Liga 1 și două în eșalonul secund. În Liga 1, Sepsi a câștigat două meciuri, iar o dată s-a impus Juventus. În turul play-out-ului, Sepsi a câștigat pe terenul lui Juventus cu 2-0, într-un meci în care a fost net superioară.

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Așa cum era de așteptat, Sepsi pornește favorită în acest meci, cu o cotă de 1,67 în scădere. Echipa vizitatoare are o cotă uriașă, de 6,10, iar remiza primește 3,80

Sepsi Sf. Gheorghe - Juventus LIVE VIDEO. Având în vedere forma, diferența de valoare și ultimele rezultate directe, mizăm pe faptul că Sepsi va câștiga fără emoții acest meci.

Europa Spania, campionii din Madrid, Barcelona și Sevilla! Real, Barcelona, Sevilla și Atletico domină continentul. Cifr... Simona Halep - Madison Keys, în ”optimi” la Roma! La ce oră se joacă meciul capital pentru locul 1 WTA. Avantaj uriaș pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x