Antena Căutare

Simona Halep, desemnată jucătoarea cu cel mai mare progres în 2013

Simona Halep a mai cucerit un trofeu, pe final de an! A fost desemnată jucătoarea cu cel mai mare progres, în 2013.

Simona Halep a mai cucerit un trofeu, pe final de an! A fost desemnată jucătoarea cu cel mai mare progres, în 2013.

Munca Simonei Halep a fost răsplătită. WTA a desemnat-o jucătoarea cu cel mai mare progres în 2013. În acest an, Simona a câştigat 6 turnee şi s-a clasat pe locul 11 în lume. Printre victimele făcute de Simona în acest an se numără nume precum Svetlana Kuzneţova, Agnieszka Radwanska, Roberta Vinci, Jelena Jankovici şi Samantha Stosur. Halep nu a putut să o învingă pe liderul mondial Serena Williams în două întâlniri.

“Este un moment fantastic pentru mine pentru că am câştigat aceste turnee, este incredibil. Sunt foarte puternică din punct de vedere mental sunt bucuroasă pentru acest lucru, am muncit muzlt îm trecut şi acum sunt fericită că am putut să câştig”, a declarat campioana.

La începutul anului viitor, Halep are şanse mari să intre în Top 10 mondial şi să fie a treia româncă ajunsă în primele 10 jucătoare din lume după Irina Spîrlea, locul 7, în 1997 şi Virginia Ruzici, locul 8 în 1979.

Urmăreşte ediţiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

VIDEO: "Tricolori", asta înseamnă echipa naţională! Eidur Gudjohnsen a plâns la ultimul meci pentru Islanda... Duminică, de la 10:00, în Parcul Tineretului, Ana Maria Brânză lansează campania "Aleargă de ziua ta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x