Simona Halep, Roland Garros 2020. La ce s-a gândit sportiva când îi era frig pe teren

Frigul de la Paris a creat situații tensionate pe terenul de tenis. Simona Halep a recunoscut cu sinceritate la ce s-a gândit pe teren, când a jucat în primul tur de la Roland Garros 2020.

Simona Halep, pe arenei Philippe Chatrier, la Roland Garros 2020

Profimedia

Frigul de la Paris le-a dat bătăi de cap atât organizatorilor, cât și jucătoarelor de la Openul Francez. Din cauza temperaturilor scăzute, Simona Halep a pășit pe teren într-un echipament-surpriză, adaptat la condiţiile de joc.

Cu toate că a purtat hanorac cu mânecă lungă, short și colanți, numărul 2 WTA a recunoscut cu sinceritate că a resimțit frigul.

Citește și: Echipamentul-surpriză purtat de Simona Halep la Roland Garros 2020. Cum a apărut la primul meci

"Nu mă împac prea bine cu frigul în general, aşa că a fost un pic dificil pentru mine. Am întâmpinat greutăţi, dar m-am gândit că sunt aceleaşi condiţii pentru amândouă şi aşa am reuşit să-mi păstrez calmul", a mărturisit Simona Halep conform site-ului WTA, citat de Digisport.

Simona Halep, afectată de frigul din Paris în timpul primului meci de la Roland Garros 2020

"Faptul că am putut să schimb un pic tactica în timpul meciului mă face să fiu foarte mulţumită cu această victorie. Am fost onorată să joc primul meci feminin sub acest acoperiş. A fost mult mai bine, pentru că ploaia nu ne-a putut împiedica să jucăm. Chiar dacă a fost un pic dificil, din cauza vremii, condiţiile de joc au fost bune pentru o zi ploioasă", a mai spus Simona.

Citește și: Simona Halep - Sara Sorribes Tormo la Roland Garros 2020. Cele mai tari imagini cu Halep in meciul câștigat chiar de ziua ei

În turul doi de la Roland Garros 2020, Simona Halep o va întâlni chiar pe prietena și partenera ei de antrenament, Irina Begu. Va fi cea de-a 8-a partidă dintre cele două sportive, toate celelalte fiind câștigate de Halep.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri