Antena Căutare

Echipamentul-surpriză purtat de Simona Halep la Roland Garros 2020. Cum a apărut la primul meci

După ce a ridicat trofeele puse în joc la Dubai, Praga și Roma, Simona Halep luptă pentru un nou titlu de Grand Slam la Roland Garros 2020. Românca a început turneul, care se ține pentru prima dată toamna.

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii în topul WTA, a câștigat ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat și țintește către un nou titlu la Roland Garros, după performanța din 2018.

Triumful de la Paris i-ar aduce punctele necesare pentru a o detrona pe Ashleigh Barty și a redeveni numărul unu mondial.

Echipamentul-surpriză purtat de Simona Halep la Roland Garros 2020. Cum a apărut la primul meci

Pentru prima oară, Openul Francez se dispută toamna, iar în aceste zile friguroase, Simona Halep pășește pe zgură într-un echipament nou, pe care fanii nu au mai avut ocazia să-l vadă. Sportiva poartă colanți negri și lungi, short roz aprins și un hanorac cu mânecă lungă.

Halep vine după două turnee câştigate pe zgură, la Praga şi Roma, ce i-au oferit o serie de 10 victorii pe această suprafaţă.

Echipamentul-surpriză purtat de Simona Halep la Roland Garros 2020. Cum a apărut la primul meci

La Roland Garros 2020, Simona a dominat prima confruntare, cu Sara Sorribes Tormo, și se poate întâlni cu Irina Begu în etapa următoare.

Citește și: Simona Halep - Sara Sorribes Tormo 6-4 6-0. Halep a câștigat primul meci la Roland Garros 2020 chiar de ziua ei

Debutul la Roland Garros 2020 este marcat de ziua de naștere a Simonei, care împlinește 29 de ani.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo 6-4 6-0. Halep a câștigat primul meci la Roland Garros 2020 chiar de ziua ei... Simona Halep - Sara Sorribes Tormo la Roland Garros 2020. Cele mai tari imagini cu Halep in meciul câștigat chiar de ziu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x