Antena Căutare

Simona Halep încurajează naționala lui Pițurcă: ”Le doresc multă baftă băieţilor, să joace cu încredere că pot să câştige meciul ”

Numărul 11 în lume, Simona Halep, e gata să lupte cu toate armele ca să rămână printre liderii tenisului mondial. Sportiva şi-a găsit timp să se gândescă şi la naţionala de fotbal a României, căreia îi dă câteva sfaturi pentru barajul cu Grecia.

Numărul 11 în lume, Simona Halep, e gata să lupte cu toate armele ca să rămână printre liderii tenisului mondial. Sportiva şi-a găsit timp să se gândescă şi la naţionala de fotbal a României, căreia îi dă câteva sfaturi pentru barajul cu Grecia.

Zâmbitoare şi cu un buchet de trandafiri în mână. Aşa a ales Simona Halep să îşi facă prima apariţie publică oficială după ce a urcat pe locul 11 mondial în topul WTA. Un an greu încheiat cu succes pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România.

”A fost un an dificil pentru că am avut accidentări, probleme la spate foarte grave, n-am avut antrenor pe perioadă de câteva luni la inceputul anului si la sfârşitul anului trecut. Am incercat doar să mă bucur de tenis şi de aici a venit succesul neaşteptat chiar şi de mine.

Lângă Simona a stat, ca şi până acum, tatăl ei: ”La 10 ani, începusem să fac turnee afara, in Italia, Franţa, peste tot, iar după 12 ani Simona câştiga toate titlurile posibile. La varsta acea nu am zis nici da, nici nu, m-am lăsat îndrumată de părinți și de antrenor și nu m-am gândit atunci că pot ajunge o jucătoare mare, profesionistă. Îmi place că sunt româncă, am un sentiment care trezeste in mine bucurie”.

Într-o zi cu emoţii pentru naţionala de fotbal a României, Simona se gândeşte şi la tricolori, de la care aşteaptă calificarea în barajul cu Grecia pentru Campionatul Mondial din 2014: ”Le doresc multă baftă băieţilor, să joace linistit, să joace cu încredere că pot să câştige meciul şi suporterilor să-i incurajeze foarte mult şi să fim alături de ei indiferent de rezultat”.

În 2014, Simona Halep speră să reuşească să se impună la turneul de la Roma, care face parte din categoria Premier.

Puteti urmări edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Antrenorul "Titi Prosop", cel care l-a descoperit pe Doroftei, a suferit un infarct!... FUNNY! Jucătorii din NBA au colindat cu... mingea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x