Antena Căutare

Beckham, cu ochii pe Simona Halep la Wimbledon 2019. Ce alte staruri au fost in tribune

Finala și semifinalele de la Wimbledon 2019 au atras foarte multe vedete și celebrități care și-au susținut favoriții, inclusiv pe Simona Halep. Află ce vedete au fost prezente la Wimbledon 2019.

Finala și semifinalele de la Wimbledon 2019 au atras foarte multe vedete și celebrități care și-au susținut favoriții, inclusiv pe Simona Halep. Află ce vedete au fost prezente la Wimbledon 2019.

Finala de la Wimbledon 2019 a avut tribunele pline de vedete și celebrități din diverse domenii. Cei care au admirat câștigătorii meciurilor de tenis și-au etalat ținute impresionante.

Vedete prezente la Wimbledon 2019

În finala Halep – Williams, ducesele Kate Middleton și Meghan Markle au susținut-o pe Serena Williams. Cele două au avut deja apariții separate la această ediție. Kate a venit pe 2 iulie, iar două zile mai târziu Meghan și-a urmărit prietena, Serena Williams, în semifinală.

Prezența ducesei a provocat reacții critice după ce mai mulți spectatori nu au avut voie să o fotografieze, echipa sa de securitate explicându-le oamenilor că Meghan se afla într-o "ieșire privată". Meghan a mai fost criticată și pentru că a purtat jeanși, gest considerat nepotrivit pentru un membru al familiei regale care participă la un asemenea eveniment.

Pe lângă membrii ai casei regale, la Wimbledon au fost prezenți și actori și cântăreți. Catherine Zeta-Jones s-a numărat printre starurile care au urmărit din tribune evoluţia fantastică a Simonei Halep în finala de la Wimbledon. Actriţa Catherine Zeta-Jones (49 de ani) a participat alături de soţul ei, Michael Douglas (74 de ani), şi de fiul lor, Dylan (18 ani), la finala feminină de la Wimbledon.

Catherine Zeta-Jones a ales pentru eveniment o rochie lejeră, albastră cu imprimeu floral, la care a asortat o pălărie de soare neagră, o geantă crem şi sandale cu platformă.

De asemenea, în tribune au fost surprinşi actriţa Jodie Whittaker, prezentatoarea TV Laura Whitmore, actriţa Lily James, actorul Woody Harrelson şi cântăreţii Cliff Richard şi Pharell Williams. În tribună a fost surprinsă și Theresa May.

David Beckham la Wimbledon 2019

David Beckham, legendarul fotbalist englez, a venit să vadă semifinala alături de mama sa, Sandra. În stânga fostului jucător s-au aşezat miliardarul britanic Richard Branson şi fiica sa Holly.

David Beckham a sosit în loja alături de miliardarul Richard Branson, proprietarul imperiului britanic Virgin. Ulterior, Richard Branson a fost văzut coborând un rând, pentru a sta de vorbă cu fostul premier al Marii Britanii, John Major. Acesta a venit însoţit de soţia sa, Norma

Și Virgil van Dijk, proaspătul câștigător de Champions League cu Liverpool a asistat la meciurile de la Wimbledon.

Victoria Simonei Halep la Wimbledon 2019

Simona Halep a câștigat turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală, cu scorul de 6-2, 6-2.

Jucătoarea româncă a primit un cec de 2.350.000 lire sterline şi 2.000 de puncte, iar Williams s-a ales cu 1.175.000 lire şi 1.300 de puncte WTA.

Simona Halep, care a jucat a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros şi una la Australian Open, s-a impus în faţa uneia dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului.

Citește și:

Imagini de colecție cu Simona Halep, la Wimbledon 2019. Azi, Simona se întoarce acasă

Novak Djokovic și Roger Federer, finala istorică la Wimbledon 2019. Foto de senzație

Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep: "A fost o seară magică la balul de la Wimbledon. Nu o voi uita niciodată"... Merite recunoscute! Simona Halep a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Steaua României”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x