Antena Căutare

Darren Cahill, definiția antrenorului perfect! Ce făcea antrenorul Simonei Halep în noaptea dinaintea semifinalei cu Muguruza de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros 2018 după un meci aproape perfect contra Garbinei Muguruza, o jucătoare pe care majoritatea o vedeau favorită la trofeu. Ascensiunea Simonei din turneele de Grand Slam i se datorează în mare măsură geniului Darren Cahill

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în finala Roland Garros 2018 după un meci aproape perfect contra Garbinei Muguruza (3 WTA), o jucătoare pe care majoritatea o vedeau favorită la trofeu. Ascensiunea Simonei din turneele de Grand Slam i se datorează în mare măsură geniului Darren Cahill, un antrenor care nu lasă nimic la întâmplare în jobul său.

Meciul Halep - Muguruza a fost pregătit în cele mai mici detalii de antrenorul australian. Într-un interviu pentru postul american CNN, omul din spatele Simonei Halep dezvăluie cum a pregătit ”finala” din semifinale cu Muguruza.

”Am stat până la 03.00 dimineaţa, pentru a urmări meciurile pe care le-au disputat Halep și Muguruza în ultimii ani”, a declarat Cahill, pentru CNN. De altfel, Ravi Ubha, un colaborator al celor de la CNN a scris, pe Twitter: ”Nicio piatră nu a rămas nemișcată. Darren Cahill a spus că a stat treaz până la 3 am pentru a urmări disputele Halep - Muguruza”

Cât despre finala Simonei Halep cu Sloane Stephens de sâmbătă, Cahill spune că e mândru de eleva sa, cea care are acum șansa de a-și îndeplini visul: ”Singurul lucru la care se va gândi Simona va fi adversara de cealaltă parte a fileului. Sunt mândru de ea cu adevărat. Venind aici, a fost evident o presiune pe ea, aceasta este cea mai bună şansă a ei să joace cel mai bun tenis şi să facă o altă finală. Şi azi, Simona a fost suficient de bună să execute un plan diferit de joc”, a spus Cahill.

Nu este prima oară când Cahill e impresionat de atitudinea Simonei. În ianuarie, după semifinale de infarct cu Kerber, australianul a spus că este mândru de modul în care Simona a luptat la acest turneu australian, dată fiind și accidentarea la gleznă. Darren a făcut și o dezvăluire superbă despre Halep, spunând că e prima oară când e dedicată 100% de la prima minge a turneului până la ultima.

”Sunt foarte mândru de modul în care Simona a luptat în acest turneu. De la primul meci, când a suferit acea accidentare, la acel maraton cu Lauren Davis. Amândouă au luptat atunci eroic. Totodată, vreau să spun că e pentru prima oară când o văd pe Simona luptând pentru fiecare punct din primul game al primului tur până la finalul ultimului meci. Repet, sunt foarte mândru de ea.”

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros. Liderul WTA a dezvăluit cum va juca finala de mâine: ”Nu voi schim... Poveste de viață impresionantă: Sloane Stephens, rivala Simonei Halep din finala Roland Garros! A pierdut două ființe dr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x