Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO: Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, dar a câștigat publicul cu un punct fantastic: ”Dumnezeule, cum a câștigat Simona acest punct?”

Simona Halep a cucerit, în urmă cu o săptămână, titlul de la Rogers Cup după o finală fantastică împotriva lui Sloane Stephens. Apoi, la Cincinnati, liderul WTA a ajuns din nou în finală. Oboseala acumulată și încărcătura psihică și-au spus cuvântul, iar Simona a pierdut finala cu Kiki Bertens.

Simona Halep a cucerit, în urmă cu o săptămână, titlul de la Rogers Cup după o finală fantastică împotriva lui Sloane Stephens. Apoi, la Cincinnati, liderul WTA a ajuns din nou în finală. Oboseala acumulată și încărcătura psihică și-au spus cuvântul, iar Simona a pierdut finala cu Kiki Bertens.

Simona Halep s-a înclinat în fața olandezei Kiki Bertens, deși a avut o minge de meci. După peste două ore de joc, românca a pierdut cu 6-2, 6-7 (6), 2-6, la capătul unui meci jucat la limită, care a oferit publicului spectator și telespectator niște puncte fabuloase.

Totul a culminat cu o execuție a Simonei din setul decisiv. La 4-1 pentru Berten, între cele două s-a jucat un punct lung și foarte disputat. Simona a avansat în teren, profitând de faptul că Bertens era în dificultate și țintuită pe linia de fund. Olandeza a replicat cu un lob care a prins terenul și care i-ar fi adus punctul, dacă liderul WTA nu ar fi "scos din pălărie" o execuție de zile mari, care a amintit de "magia" lui Federer.

Halep s-a deplasat rapid, a ajuns mingea și a reușit un "tweener" de excepție, trimițând mingea printre picioare, cu spatele la fileu. Lovitura ei a prins terenul aproape de colț, a fost returnată de Bertens, care însă nu a mai reușit să trimită încă o dată peste fileu și punctul superb a fost adjudecat de Simona.

Contul de Twitter al celor de la WTA consideră punctul de ieri fiind LOVITURA ZILEI! . "Trebuie să vedeți acest punct INCREDIBIL! Simona Halep reușit un tweener într-un raliu fantastic", a fost primul tweet al WTA.

Și comentatorii au avut o reacție pe măsură: ”Dumnezeule, cum a câștigat Simona acest punct?

WTA a revenit apoi cu un alt mesaj: ”Au fost multe puncte în finala de la Cincinnati care au candidat azi la LOVITURA ZILEI, însă tweener-ul Simonei a fost ceva... aruncați o privire!”

Recomandari