Antena Căutare

Super Simona Halep! Liderul mondial a jucat două meciuri, cu Pavlyuchenkova și Williams, în 4 ore! Scor neverosimil cu legenda americană

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Montreal. Românca le-a ”rezolvat” pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și pe americanca Venus Williams (14 WTA) în decurs de 4 ore.

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 7-6, 4-6, 7-5, un maraton de 3 ore și 10 minute

Campioană la Montreal în 2016, Halep a reuşit să obţină victoria la capătul unui meci maraton, care a durat trei ore şi 10 minute. Început joi dimineața, meciul s-a reluat joi seara, după ce fusese întrerupt de ploaie miercuri la 4-3 pentru Pavlyucenkova în primul set.

Halep a avut o evoluție ezitantă. A câștigat setul inaugural, cu emoții, a fost modestă în actul secund, pierdut cu 4-6, și a fost condusă cu cu 2-4 în decisiv. Pavlyucenkova a părut că se desprinde în învingătoare în decisiv, însă Halep a reuşit să îşi recupereze break-ul şi a trecut în avantaj, 5-4. La 6-5 în favoarea sa şi 30-30, liderul mondial a salvat in extremis o minge şi a trimis cu boltă pe linia din spatele terenului, Pavlyucenkova greşind reluarea, iar apoi Halep a fructificat mingea de break.

Pentru Halep au urmat 4 ore de recuperare, apoi meci cu legenda Venus Williams....

Simona Halep - Venus Williams, un antrenament de 6-2, 6-2!

Sunt moartă”, declarase Halep după finalul meciului precedent, însă liderul WTA s-a recuperat miraculos. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup fătă nici cea mai mică problemă. După maratonul de peste trei ore cu Anastasia Pavlyuchenkova (7-6, 4-6, 7-5), sportiva de 26 de ani a trecut mult mai lejer de o Venus Williams afectată de probleme fizice.

În 74 de minute, Halep a făcut 5 break-uri care au ajutat-o să rezolve rapid calificarea în ”sferturi” la turneul de 2,82 de milioane de dolari din Canada.

Urmează Halep - Garcia, în sferturi!

Toți se așteptau la un clasic Halep - Sharapova la Montreal, însă Caroline Garcia (6 WTA) a reușit o mini-surpriză în fața Mariei. Franțuzoaica a trecut fără emoții, scor 6-3, 6-2, într-un meci controlat autoritar.

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 3-4, în turul II la Rogers Cup. Organizatorii au anunțat la ce oră se reia meciu... România nu doarme! A fost anunțată ora meciului Simona Halep-Caroline Garcia, din ”sferturile” Rogers Cup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x