Antena Căutare

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 3-4, în turul II la Rogers Cup. Organizatorii au anunțat la ce oră se reia meciul, întrerupt din cauza ploii

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova, din turul II de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se dispută în aceste zile la Montreal, a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 4-3 pentru sportiva din Rusia.

Simona Halep a început destul de ezitant partida, fiind condusă cu 0-2 și 1-3. Imediat, liderul WTA și-a recuperat serviciile pierdute, iar la reluarea meciului va servi pentru 3-3. Organizatorii de la Montreal au anunțat că meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) va fi reluat în această seară, nu înainte de 19.30 (ora României). Înaintea meciului Simonei Halep se va disputa duelul dintre Carla Suarez Navarro şi Sloane Stephens, care va începe la ora 18.00.

Teoretic, Simona Halep nu ar trebui să aibă probleme cu jucătoarea din Rusia. Anastasia Pavlyuchenkova nu i-a pus niciodată probleme Simonei Halep în circuitul WTA. Din 2012 până în 2017, între cele două s-au disputat 7 meciuri. Toate au fost câștigate de Simona.

În turul II de la Rogers Cup este calificată și Sorana Cîrstea. Meciul ei cu Venus Williams a fost de asemenea amânat din cauza ploii și se va juca azi, după ora 20:30.

Turneul de 2,82 de milioane de dolari de la Montreal a produs câteva surprize uriașe în primele două zile. Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon, a pierdut în turul II cu Alize Cornet, 4-6, 1-6.

Karolina Pliskova, locul 9 WTA, a fost trimisă acasă de Kiki Bertens, scor 2-6, 2-6.

Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Rogers Cup 2018. Organizatorii au anunțat ora meciului. Scor catego... Super Simona Halep! Liderul mondial a jucat două meciuri, cu Pavlyuchenkova și Williams, în 4 ore! Scor neverosimil cu l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x