Antena Căutare

Indian Wells 2018: Simona Halep vs. Serena Williams în finală ? Liderul mondial are cale liberă către finala anului 2018

Simona Halep își revine, treptat, la forma deosebită pe care a arătat-o la Grand Slam-ul de la Australian, acolo unde a jucat finala. În această dimineață, liderul WTA s-a calificat în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, învingând-o pe tânăra jucătoare din SUA Caroline Dolehide, scor 1-6, 7-6, 6-2.

Conform tradiției, acesta ar fi trebuit să fie meciul care să-i deschidă Simonei Halep drumul către un parcurs lung la Indian Wells. De altfel, liderul mondial a declarat, imediat după meci, că s-a simțit foarte bine pe teren în meciul cu Dolehide, iar mișcările sale s-au îmbunătățit considerabil după pauza lungă de trei săptămâni. ”Cred că m-am și mișcat bine, am fost mai puternică pe picioare pe final și poate că de asta am câștigat”, a spus liderul topului WTA.

Simona Halep a primit vești bune de pe partea sa de tablou. Două dintre jucătoarele de top ale circuitului, Petra Kvitova și Jelena Ostapenko, au fost eliminate încă din 16-imi. Cehoaice Kvitova, poate cea mai în formă jucătoare din ultimele luni, a fost învinsă de jucătoarea de 16 ani Amanda Anisimova, în timp ce Jelena Ostapenko a pierdut în două seturi cu Petra Martici, scor 3-6, 3-6.

Teoretic, până în finală Simona mai are un singur adversar de calibru, însă unul contra căruia joacă perfect. Singura jucătoare de talie rămasă în partea de tablou a Simonei e Karolina Pliskova, jucătoare pe care Halep o conduce categoric în raportul meciurilor directe, 6-1. Românca și Pliskova se pot întâlni în semifinale.

Drumul Simonei Halep până în finală:
Optimi: Simona Halep - Qiang Wang (55 WTA)
Sferturi: Simona Halep - Marketa Vondrousova (54 WTA) / Petra Martici (51 WTA)
Semifinale: Simona Halep - Naomi Osaka (44 WTA)/Karolina Pliskova (5 WTA)

În finală, Simona Halep o poate întâlni pe nimeni alta decât Serena Williams. Revenită în circuit, fostul lider WTA are meci cu sora mai mare, Venus, în 16-imi, apoi însă urmează greul, întrucât are o jumătate de tablou cu Svitolina, Kerber și Wozniacki.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Ce pățești când o lovești pe Simona Halep! Reacția româncei după un gest nesportiv al adversarei sale de la India... Indian Wells 2018! Noaptea marilor surprize în SUA: Serena Williams și Elina Svitolina, eliminate. Ce se întâmplă cu par...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x