Antena Căutare

Simona Halep, La mulți ani! Numărul unu WTA a împlinit 27 de ani!

Simona Halep La multi ani. Numarul unu WTA!

Simona Halep, La mulți ani! Numărul unu WTA a împlinit 27 de ani!
la multi ani simona halep

Simona Halep, La mulți ani! Numărul 1 WTA a împlinit joi, 27 septembrie, vârsta de 27 de ani. E zi mare pentru toți românii care sunt alături cu sufletul de campioana lor.

Simona Halep, liderul mondial din WTA şi-a procurat deja un cadou impresionant de ziua ei cu doar câteva zile în urmă când a ajuns la 47 de săptămâni petrecute în fruntea clasamentului mondial, şi mai are nevoie de doar 4 săptămâni pentru a-i egala recordul Victoriei Azarenka (51). Totuşi, înainte de această zi, Simona Halep a încasat și o înfrângere dureroasă care poate fi pusă pe seama durerilor din zona lombară (la Wuhan, China), dureri pe care le-a declarat înainte de startul acestui turneu.

Cu toate acestea, Simona Halep e foarte aproape de a termina pentru al doilea an consecutiv în fruntea clasamentului WTA.

Simona Halep, care astăzi împlinește 27 de ani, mai poate fi întrecută de o singură jucătoare, nemțoaica Angelique Kerber, însă doar dacă Angelique va juca perfect tot sezonul, în timp ce Simona ar trebui să piardă tot.

Simona Halep, care ”împarte” aceeași zi de naștere cu Serena Williams (37 de ani), la diferență de 10 ani, își poate asigura încă de săptămâna viitoare prima poziție în clasamentul întocmit de Asociația de Tenis Feminin (WTA).

Cum a crescut MARE Simona Halep. De la „băieţelul” din poza cu Hagi la numărul 1 mondial. GALERIE FOTO

La mulți ani, Simona Halep!

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991 la Constanţa şi a reuşit de-a lungul timpului să-şi îndeplineasă cele două visuri pe care orice tânără ambiţioasă jucătoare de tenis le are în momentul în care păşeşte pentru prima dată pe terenul de tenis: să cucerească un titlu de Grand Slam şi să fie numărul 1 în lume. Călătoria a fost grea, dar ambiția și mai mare.

Printre premiile pe care Simona Halep le are în palmares: turneul de Grand Slam de la Roland Garros (2018), după alte trei finale de Grand Slam: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018). Halep a câștigat de-a lungul carierei alte 18 turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, trei în 2018), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid.

Simona Halep, interviu la volan despre carieră, obiective și trofeul Roland Garros: ”Vreau să mai câștig Grand Slam-uri. Vreau să rămân pe locul 1!”

Următoarele premii ca importanță pentru Simona Halep sunt cele de categorie Premier de la Montréal, New Haven, Connecticut, Moscova, Doha, Dubai, precum și cel de la turneul de la Sofia.

Simona Halep a fost antrenată de la o vârstă fragedă de Ioan Stan, un antrenor de tenis din Constanța. Din ianuarie 2014 până la finele anului, ea a fost antrenată de către Wim Fissette, fostul antrenor al lui Kim Clijsters și al lui Sabine Lisicki.

În trecut, Simona Halep a mai fost antrenată și de Adrian Marcu și Firicel Tomai. De la sfârșitul anului 2014 Simona Halep este antrenată de Victor Ioniță, fostul antrenor al Soranei Cîrstea. Începând cu turneul american de la Indian Wells din 2015, Halep este antrenată de Darren Cahill.

Oare Simona Halep va câștiga votul fanilor pe site-ul WTA. Votează pentru Simona

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x