Antena Căutare

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi anulat cununia religioasă și se pregătesc de divorț. Care ar fi motivul despărțirii

Simona Halep și Toni Iuruc ar avea probleme în cuplu și se pregătesc să divorțeze, scrie Prosport. Cei doi soți ar fi anulat cununia religioasă, care era programată pe data de 13 noiembrie, și se vor separa legal în scurt timp. 

colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc inainte de divort Galerie
Simona Halep și Toni Iuruc ar avea probleme în cuplu și se pregătesc să divorțeze, scrie Cancan. Cei doi soți ar fi anulat cununia religioasă, care era programată pe data de 13 noiembrie, și se vor separa. | Profimediaimages.ro

Conform sursei citate, Simona Halep și Toni Iuruc ar dori să divorțeze la notar, fără să facă partaj și separarea legală ar urma să aibă loc chiar săptămâna aceasta.

Citește și: Dieta surprinzătoare a Simonei Halep. Alimentul care nu lipsește niciodată din meniul campionei. „Mă face să mă simt mai bine”

Simona Halep și Toni Iuruc ar divorța la mai puțin de un an de la cununia civilă

Prosport scrie că Simona Halep și Toni Iuruc se pregăsesc să înceapă procesul de divorț. Concret, separarea se va parafa la notariat, după care fiecare își va vedea de drumul său.

Conform înțelegerii din momentul în care s-au cunoscut, cei doi nu vor împărți niciun bun. Sursele citate de publicația anterior mențională susțin că de vină este distanța dintre ei. Cariera Simonei Halep presupune multe călătorii, care o țin departe de partenerul ei.

Până la momentul transmiterii acestei știri, niciunul dintre cei implicați nu au confirmat sau negat divorțul. Imediat ce Simona Halep și Toni Iuruc vor oferi declarații, acestea vor fi publicate pe site-ul a1.ro.

Citește și: Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce s-a scris că divorțează de Simona Halep. Ce comentarii a făcut și fratele sportivei

Unde e programată nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc este programată pentru data de 13 noiembrie 2022 și ar trebui să aibă loc la Cazinoul din Sinaia.

Peste 300 de persoane erau așteptate la eveniment și cei doi chiar ar fi trimis invitațiile.Totuși, nu se știe dacă aceștia au fost anunțați că nunta ar fi fost anulată.

Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Citește și: Simona Halep, prima declarație după eliminarea fulgeratoare de la US Open. Adversara de 20 de ani a scos-o din primul tur

Nașii cuplului ar fi trebuit să fie Toni și Cristina Mihale. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori

Pe 15 septembrie 2021, când Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil nu a fost prima dată când partenerul sportivei ajungea în fața ofițerului de stare civilă. Bărbatul a mai fost căsătorit de două ori, iar relațiile sale s-au terminat cu scandal.

Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, un fost model. Cei doi au avut o dragoste pătimașă, care s-ar fi terminat însă pe neașteptate. Afaceristul ar fi acuzat-o pe aceasta că l-ar fi înșelat.

Nici a doua poveste de dragoste, care s-a finalizat și ea cu o cerere în căsătorie și cununie, nu a fost una de succes pentru soțul Simonei Halep. Liana și Toni Iuruc s-au cunoscut în 2018 și în scurt timp s-au cununat, iar petrecerea s-a ținut într-un local de lux din Mamaia.

Însă, la 10 luni de căsnicie, se pare că bărbatul ar fi descoperit faptul că femeia iubită are o relație extraconjugală. Ba mai mult, Liana era însărcinată în cinci luni când au divorțat, însă Toni Iuruc era convins că nu este tatăl bebelușului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x