Antena Căutare

Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce s-a scris că divorțează de Simona Halep. Ce comentarii a făcut și fratele sportivei

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a făcut primele declarații despre presupusul divorț. Afaceristul și sportiva sunt împreună de trei ani și sunt căsătoriți de pe 15 septembrie 2021. Nunta ar fi fost programată pentru data de 13 noiembrie 2022. Iată ce a spus acesta despre presupusa despărțire.

simona halep si toni iuruc pe terenul de tenis Galerie
Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a făcut primele declarații despre presupusul divorț. Afaceristul și sportiva sunt împreună de trei ani și sunt căsătoriți de pe 15 septembrie 2022. Nunta ar fi fost programată pentru data de 13 noiembrie 2022. Iată ce a spus acesta despre presupusa despărțire. | Profimediaimages.ro

În urmă cu ceva timp, Toni Iuruc confirma faptul că nunta va avea loc la Sinaia. Spera să fie ceva deosebit pentru perechea specială, însă presa sportivă notează că relația lor a ajuns la final.

”În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult.”, declara Toni iuruc.

Iată că, de această dată, nu a mai vorbit despre frumosul eveniment, ci despre presupusul divorț. Sursele Prosport susțin că cei doi se despart din cauza distanței. Cariera Simonei Halep o ține departe de soțul ei, lucru care le-a afectat mult relația.

Citește și: Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Toni Iuruc, prima declarație despre divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc a fost contactat de jurnaliștii Fanatik și a oferit prima reacție despre presupusul divorț. Acesta nu a negat, dar nici nu a confirmat ruptura. Ba mai mult, a ținut să puncteze că nu va divorța mâine, așa cum s-a spus.

De asemenea, el a făcut apel la înțelegere și a rugat să nu se mai insiste cu întrebările pe acest subiect. Iată declarația făcută de soțul Simonei Halep:

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Prima reacție a familiei Simonei Halep despre divorțul de Toni Iuruc

Și Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, a făcut declarații rezervate despre acest subiect.

”Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus Nicolae Halep despre divorțul dintre Simona și Toni Iuruc pentru sursa menționată anterior.

Reamintim că Simona Halep și Toni Iuric s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relație. Evenimentul a avut loc pe 15 septembrie 2021, la Constanța, pe plaja unui club cunoscut.

Citește și: Ce avere are Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep e unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi anulat cununia religioasă și se pregătesc de divorț. Care ar fi motivul despărțirii... Locul în care Simona Halep plănuiește să se stabilească după divorțul de Toni Iuruc. Care e următorul pas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x