Antena Căutare

Melbourne Summer Set 2: Simona Halep, eliminată la dublu. Cine e adversara ei la simplu

Simona Halep a început anul 2022 cu o înfrângere. Sportiva și coechipiera sa, Elena-Gabriela Ruse, au fost eliminate în primul tur al turneului Melbourne Summer Set 2.

simona halep imbracata intr-o rochie galbena in timp ce loveste o minge Galerie
Simona Halep a început anul 2022 cu o înfrângere. Sportiva și coechipiera sa, Elena-Gabriela Ruse, au fost eliminate în primul tur al turneului Melbourne Summer Set 2 | Profimediaimages.ro

Simona Halep a început anul 2022 cu o înfrângere. Perechea Simona Halep/Elena-Gabriela Ruse a fost eliminată, marţi, în primul tur al turneului Melbourne Summer Set 2.

Rezultat Simona Halep/Elena - Gabriela Ruse - Bernanda Pera/Katerina Siniakova

Româncele au fost învinse, cu scorul de 6-2, 7-6 (5), de cuplul Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 2.

Prezenţa pe tabloul principal la dublu este recompensată cu un premiu total de 1.750 de dolari şi cu câte un punct WTA.

Acesta a fost primul meci jucat de Halep în 2022. Ea va debuta la simplu, miercuri, în partida cu australianca Destanee Aiava, locul 316 WTA.

Citește și: Simona Halep, mesajul emoționant pe care sportiva l-a transmis fanilor. Drama neștiută a celebrei jucătoare de tenis

Simona Halep, eliminată la dublu de la Melbourne Summer Set 2

Meciul dintre Simona Halep/Elena - Gabriela Ruse - Bernanda Pera/Katerina Siniakova de la Melbourne Summer Set 2 a durat o oră și 18 minute. Pera și Siniakova au început bine partida și au condus cu 2-0. Halep și Ruse au revenit și au egalat, însă partida a început să fie dominată de adversarele lor.

Pera și Siniakova au câștigat patru game-uri la rând și și-au adjudecat primul set cu 6-2. Al doilea a fost mai echilibrat. Halep și Ruse au început în forță, însă au ajuns să fie egalate de la 3-1. Finalul a fost dur, însă Pera și Siniakova au reușit servească pentru 6-5 și au ratat mingea de set.

Citește și: Simona Halep a ieşit din Top 20 WTA, după mai bine de opt ani. Pierderea a avut loc după finala Transylvania Open

Echipa formată din cele două sportive românce au făcut breat și setul a ajuns în tiebreak, unde adversarele s-au impus cu 7-5.

Melbourne Summer Set 2: Adversara Simonei Halep la simplu

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, va debuta în sezonul 2022, la competiţia de categorie WTA 250 Melborune Summer Set 1.

Ea va da piept, nu înainte de ora 11.30, pe Rod Laver Arena, cu australianca Destanee Aiava, locul 316 WTA, venită din calificări, în turul I.

Halep s-a mai întâlnit cu Aiava la Australian Open, în 2018, în turul I, când românca s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 6-1.

Citește și: Cine este Marta Kostyuk, adversara Simonei Halep de la Indian Wells. Rivala din turul 2 e o adevărată apariție pe internet

Dacă va trece de Aiava, jucătoarea română va evolua, în optimi, cu partenera ei de dublu din Australia, Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x