Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Regina de la Wimbledon, Simona Halep, se pregăteşte să rescrie istoria, pe Arena Naţională! Când va avea loc ceremonia şi cine poate să participe?

Regina de la Wimbledon, Simona Halep, se pregăteşte să rescrie istoria, pe Arena Naţională! În faţa unui stadion întreg, îşi va prezenta al doilea şi cel mai important trofeu de Mare Şlem din carieră. Când va avea loc ceremonia şi cine poate să participe?

Regina de la Wimbledon, Simona Halep, se pregăteşte să rescrie istoria, pe Arena Naţională! În faţa unui stadion întreg, îşi va prezenta al doilea şi cel mai important trofeu de Mare Şlem din carieră. Când va avea loc ceremonia şi cine poate să participe?

Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Națională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep.

Primele declarații ale Simonei Halep, la revenirea în țară: „Sfaturile lui, unele dure, m-au făcut să cred că o pot învinge chiar și pe Serena Williams”

Informații despre acces:

  • Accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.
  • Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.
  • Pentru buna afluire/defluire a participanților la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă.

Ilie Năstase, emoționat după întâlnirea cu Simona Halep: „Regina noastră i-a furat cupa reginei Angliei și a venit cu ea la noi!”

Participanții sunt rugați să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.