Antena Căutare

Simona Halep a apărut cu un ceas care costă cât un apartament cu trei camere. Cum arată bijuteria și cu cât poate fi cumpărată

Simona Halep se numără printre cei mai bogați oameni din România. Sportiva a câștigat mult din tenis, iar investițiile ulteriore i-au adus și mai mulți bani. Fană a mașinilor puternice și scumpe, Halep nu își refuză nicio plăcere, indiferent de costuri.

colaj de imagini cu simona halep intr-o rochie neagra si pe terenul de tenis Galerie
Simona Halep se numără printre cei mai bogați oameni din România. Sportiva a câștigat mult din tenis, iar investițiile ulteriore i-au adus și mai mulți bani. Fană a mașinilor puternice și scumpe, Halep nu își refuză nicio plăcere, indiferent de costuri

Zilele trecute, Simona Halep s-a pozat la o terasă de fițe din București. Sportiva a ales o ținută simplă: blugi gri, tricou negru și sandale roșii. Și-a accesorizat outfit-ul cu bijuterii subtile, dar foarte scumpe.

Simona Halep a apărut cu un ceas care costă cât un apartament cu trei camere

Simona Halep este o persoană foarte discretă. Nu îi place să fie în centrul atenției, însă deseori alegerile ei scumpe o aduc în lumina reflectoarelor. Nu mai este un secret că tenismena a făcut o mulțime de bani din tenis și își permite să-și facă toate poftele.

Recent, ea a fost pozată cu un ceas foarte scump la mână. Este vorba despre o bijuterie prețioasă a unei companii elvețiene, care o sponsorizează pe campioana din Constanța.

Citește și: Dieta surprinzătoare a Simonei Halep. Alimentul care nu lipsește niciodată din meniul campionei. „Mă face să mă simt mai bine”

Ceasul costă nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de euro, prețul unui apartament cu trei camere. Imaginea a fost postată chiar de Halep pe Instagram și chiar a etichetat brandul cu care colaborează încă din 2016.

De altfel, este și cel mai scump ceas cu care românca a fost văzută până acum. Este vorba despre Big Bang One Click Saphire, o bijuterie care face parte din colecția ei impresionantă de ceasuri.

Pe lângă aceste accesorii, Simona Halep mai colecționează telefoane, după cum ea mărturisea în urmă cu ceva timp.

Ce avere a aduna Simona Halep din tenis

Timp de 373 de săptămâni, Simona Halep a reușit să se mențină în top 10 WTA. Anul 2013 a fost unul formidabil căci atunci a câștigat primele 6 titluri WTA în același an calendaristic.

La finalul celor 12 luni de foc, ea a fost desemnată cea mai bună jucătoare WTA și cea mai bună jucătoare a anului 2013 de către ESPN Center Court.

Performanțele fostului număr 1 mondial de-a lungul carierei s-au concretizat și în averea pe care aceasta a strâns-o.

Citește și: Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc nunta religioasă cu Toni Iuruc

Simona Halep a ajuns la un total de 38,97 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din tenis. Acest lucru o clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depăşită doar de către surorile Williams.

Serena Williams (94.518.971 de dolari) şi Venus Williams (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x