Antena Căutare

Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Rogers Cup 2018. Organizatorii au anunțat ora meciului. Scor categoric la ”directe”

Simona Halep este cea de-a treia românca din turul II de la Rogers Cup, după Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea. Liderul WTA va juca direct în această fază, grație posturii din clasamentul mondial. Pentru un loc în ”optimile” turneului Premier 5 din Canada, Halep o va înfrunta pe Pavlyuchenkova

Simona Halep este cea de-a treia românca din turul II de la Rogers Cup 2018, după Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea. Liderul WTA va juca direct în această fază, grație posturii din clasamentul mondial. Pentru un loc în ”optimile” turneului Premier 5 din Canada, Halep o va înfrunta pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 28 WTA.

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova se va juca în această noapte, după ora 01:30

Deși nu este o jucătoare modestă, rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova nu i-a pus niciodată probleme Simonei Halep în circuitul WTA. Din 2012 până în 2017, între cele două s-au disputat 7 meciuri. Toate au fost câștigate de Simona.

Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Rogers Cup 2018. Organizatorii au anunțat ora meciului. Scor categoric la ”directe”

Ultima dispută a fost și cea mai echilibrată. Halep a învins-o pe Pavlyuchenkova în optimi la Roma acum un sezon, scor 6-1, 4-6, 6-0.

Anastasia Pavlyuchenkova s-a calificat în turul II la Rogers Cup 2018 după o victorie categorică în 74 minute, scor 6-2, 6-3 cu americanca Christina McHale (98 WTA).

În turul II la Rogers Cup, România mai are alte două jucătoare: Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea. Iată programul celor 3 meciuri:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Specialiștii au anunțat favoritele la câștigarea Rogers Cup 2018! Ce poziție ocupă Simona Halep. Mihaela Buzărnescu, pri... Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 3-4, în turul II la Rogers Cup. Organizatorii au anunțat la ce oră se reia meciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x