Antena Căutare

Super Simona Halep! Liderul mondial a jucat două meciuri, cu Pavlyuchenkova și Williams, în 4 ore! Scor neverosimil cu legenda americană

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Montreal. Românca le-a ”rezolvat” pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și pe americanca Venus Williams (14 WTA) în decurs de 4 ore.

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 7-6, 4-6, 7-5, un maraton de 3 ore și 10 minute

Campioană la Montreal în 2016, Halep a reuşit să obţină victoria la capătul unui meci maraton, care a durat trei ore şi 10 minute. Început joi dimineața, meciul s-a reluat joi seara, după ce fusese întrerupt de ploaie miercuri la 4-3 pentru Pavlyucenkova în primul set.

Halep a avut o evoluție ezitantă. A câștigat setul inaugural, cu emoții, a fost modestă în actul secund, pierdut cu 4-6, și a fost condusă cu cu 2-4 în decisiv. Pavlyucenkova a părut că se desprinde în învingătoare în decisiv, însă Halep a reuşit să îşi recupereze break-ul şi a trecut în avantaj, 5-4. La 6-5 în favoarea sa şi 30-30, liderul mondial a salvat in extremis o minge şi a trimis cu boltă pe linia din spatele terenului, Pavlyucenkova greşind reluarea, iar apoi Halep a fructificat mingea de break.

Pentru Halep au urmat 4 ore de recuperare, apoi meci cu legenda Venus Williams....

Simona Halep - Venus Williams, un antrenament de 6-2, 6-2!

Sunt moartă”, declarase Halep după finalul meciului precedent, însă liderul WTA s-a recuperat miraculos. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup fătă nici cea mai mică problemă. După maratonul de peste trei ore cu Anastasia Pavlyuchenkova (7-6, 4-6, 7-5), sportiva de 26 de ani a trecut mult mai lejer de o Venus Williams afectată de probleme fizice.

În 74 de minute, Halep a făcut 5 break-uri care au ajutat-o să rezolve rapid calificarea în ”sferturi” la turneul de 2,82 de milioane de dolari din Canada.

Urmează Halep - Garcia, în sferturi!

Toți se așteptau la un clasic Halep - Sharapova la Montreal, însă Caroline Garcia (6 WTA) a reușit o mini-surpriză în fața Mariei. Franțuzoaica a trecut fără emoții, scor 6-3, 6-2, într-un meci controlat autoritar.

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 3-4, în turul II la Rogers Cup. Organizatorii au anunțat la ce oră se reia meciu... România nu doarme! A fost anunțată ora meciului Simona Halep-Caroline Garcia, din ”sferturile” Rogers Cup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x