Antena Căutare

Simona Halep - Elise Mertens, optimi de finală Roland Garros! La ce oră începe meciul liderului WTA. Adversara româncei are un an fantastic

Simona Halep - Elise Mertens, optimi de finală Roland Garros. Liderul WTA, unica româncă rămasă în concurs pe tabloul de simplu de la Paris, joacă astăzi în optimile de finală ale celui de-al doilea Grand Slam al anului. Halep o întâlnește pe belgianca Elise Mertens

Simona Halep - Elise Mertens, optimi de finală Roland Garros. Liderul WTA, unica româncă rămasă în concurs pe tabloul de simplu de la Paris, joacă astăzi în optimile de finală ale celui de-al doilea Grand Slam al anului. Halep o întâlnește pe belgianca Elise Mertens, a 16-a jucătoare a lumii și a 7-a în clasamentul pe anul 2018.

Simona Halep - Elise Mertens, optimi de finală Roland Garros. Dacă în turul III a fost ”izolată” pe terenul 18, Halep revine azi pe cea mai mare arenă de la Roland Garros. Simona Halep - Elise Mertens se va juca pe terenul Philippe-Chatrier, de la ora 12:00.

Simona Halep - Elise Mertens, optimi de finală Roland Garros. Cele două jucătoare s-au întâlnit de curând, la Madrid, în singurul lor meci din circuitul WTA. Cea mai bună jucătoare a lumii nu a avut probleme cu Elise Mertens (16 WTA) în turul II la Madrid. Belgianca a fost demolată de Halep, scor 6-0, 6-3.

Simona Halep - Elise Mertens, optimi de finală Roland Garros. Meciul de la Madrid s-a disputat în condiții speciale. Mertens venea după un titlu de la Rabat și acuza o vizibilă stare de oboseală. Adversara Simonei de azi, Elise Mertens, are un 2018 de excepție. Mertens a câștigat deja turneele de la Hobart, Lugano și Rabat. Mertens a câștigat 17 din ultimele 16 meciuri jucate în circuitul WTA și Fed Cup. Unicul eșec a fost meciul cu Halep de la Madrid.

Elise Mertens a pierdut ultimul meci în circuitul WTA, exceptându-l pe cel cu Simona Halep, pe 25 martie 2018, cu Johanna Konta la Miami.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câștigătoarea meciului Halep - Mertens va juca în ”sferturi” la Roland Garros cu câștigătoarea meciului Angelique Kerber (22 WTA) - Caroline Garcia (7 WTA).

Meciul Simona Halep - Elise Mertens, din optimile de finală de la Roland Garros, va fi live pe Eurosport, de la ora 12:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x