Antena Căutare

Simona Halep își cunoaște adversara din turul II de la Cincinnati! Când are loc meciul liderului WTA

Halep-Tomljanovic este meciul de debut pentru liderul WTA la ediția din 2018 a turneului de la Cincinnati. Dacă cea mai bună jucătoare a lumii a avut un prim tur liber, Tomljanovic vine după 3 meciuri jucate deja în SUA. Două în calificări și unul în primul tur, acolo unde a învins-o pe Irina Begu

Simona Halep - Ajla Tomljanovic este meciul de debut pentru liderul WTA la ediția din 2018 a turneului Premier 5 de la Cincinnati. Dacă cea mai bună jucătoare a lumii a avut un prim tur liber, Tomljanovic vine după 3 meciuri jucate deja în SUA. Două în calificări și unul în primul tur, acolo unde a învins-o pe Irina Begu, locul 55 WTA, scor 4-6, 6-3, 6-3.

Simona Halep (1 WTA) - Ajla Tomljanovic (58 WTA) va fi un duel în premieră în circuitul WTA, care se va disputa miercuri, la o oră care va fi anunțată în această seară de către organizatorii turneului de 2,87 milioane de dolari.

Meciul de ieri noapte dintre Irina Begu și Ajla Tomljanovic a fost unul de două ore, pe care românca l-a început bine. Irina a câștigat primul set, 6-4, dar australianca a jucat mai bine în final și a câștigat clar următoarele două seturi, 6-3, 6-3.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep are un parcurs dificil către trofeul de la Cincinnati, turneu la care a jucat finala în 2017, pierdută cu Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6.

Dacă va trece de Tomljanovic, Halep are o posibilă optime de finală cu Ashleigh Barty, adversara din sferturi de la Montreal. Apoi, în sferturi, ar putea da chiar de killer-ul din 2017, Garbine Muguruza, jucătoare aflată acum într-o formă extrem de slabă. Printre posibilele adversare din semifinale sunt Angelique Kerber, Madison Keys, Karolina Pliskova sau Caroline Garcia, cea din urmă învinsa Simonei Halep în sferturile de finală la Rogers Cup.

Dacă va ajunge în finală, Halep s-ar putea duela cu favoritele din zona inferioară a tabloului. Le găsim aici pe Elina Svitolina și Caroline Wozniacki.

Simona Halep debutează la Cincinnati direct în turul secund. Posibil meci cu cea mai bună prietenă... România nu doarme! A fost anunțată ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic, din turul II de la Cincinnati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x