Antena Căutare

Viorica Dăncilă, ironizată pe Facebook, după mesajul transmis Simonei Halep: ”Știți măcar în ce țară se ține Wimbledon-ul?”

Simona Halep s-a calificat în finala de la Wimbledon, iar printre persoanele care au felicitat-o a fost și Viorica Dăncilă. Mesajul postat de premierul țării pe contul personal de socializare a adus, însă, numeroase comentarii ironice. 

Simona Halep s-a calificat în finala de la Wimbledon, iar printre persoanele care au felicitat-o a fost și Viorica Dăncilă. Mesajul postat de premierul țării pe contul personal de socializare a adus, însă, numeroase comentarii ironice.

Tatăl Simonei Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Wimbledon: ”Simona a deținut complet controlul, a ieşit cu voia ea și cum voiam și eu!”

”Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepțional din semifinala de la Wimbledon! Mulțumim, Simona, pentru încă o filă în istoria sportului românesc scrisă atât de frumos! Succes în marea finală! Suntem cu toții alături de tine”, este postarea de pe contul Vioricăi Dăncilă, imediat după calificarea Simonei în finală la Wimbledon, iar comentariile ironice nu au întârziat să apară.

Când va juca Simona Halep finala de la Wimbledon cu Serena Williams! Suma uriașă pe care ar putea să o câștige dacă va ridica trofeul deasupra capului

”Știți măcar în ce țară se ține Wimbledon-ul?”/ ”Meciul ăsta făcea parte din planul de Guvernare?” / ”Vreau să vă văd cum pronunțați „Wimbledon” :)))))”/ ”Felicitări Simonei pentru victoria de astăzi, așa cum era prevăzută în programul de guvernare! Auziți, doamna Vio, la facultate, la nea Liviu, e televizor în culori? Sau a văzut meciul la radio, ca pe timpuri?”/ ”Sper ca această victorie să vă motiveze să candidați la prezidențiale!Sperăm cu toții să scăpăm de voi” / ”Felicitări Vio, toate meritele sunt ale tale!Dacă nu erai prim-ministru nu se califica...”/ ”Hai, pregătește cheia României și rezerva Arena Națională pentru luni. Îți zice Firea cum se face”, au fost câteva dintre comentariile ironice apărute pe Facebook.

Simona Halep va juca în finala de la Wimbledon pe Terenul Central, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16.00, ora României, cu Serena Williams.

Simona Halep va urca de pe locul 7 pe locul 4 WTA, după turneul de la Wimbledon... Simona Halep, prima româncă ajunsă într-o finală la Wimbledon. Sâmbătă, de la 16:00, o va întâlni pe Serena Williams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x