Antena Căutare

Cel mai bun handbalist al planetei, Nikola Karabatic, retinut pentru implicare in mafia pariurilor

Soc in lumea handbalului! Marele Nikola Karabatic a fost arestat! Cel mai bun handbalist al planetei din 2007 este acuzat pentru blaturi la pariuri. Nikola, alaturi de fratele sau Luka, plus inca doi handbalisti de la Montpellier, au fost retinuti de autoritati, imediat dupa meciul Monpellier - PSG. Si prietenele sportivilor au fost luate de politie.

Justitia franceza banuieste ca 10 jucatori de la Montpellier au „trantit" un meci in campionatul trecut, impotriva celor de la Cesson-Segigne, scor 28-31.

Cei noua jucatori ce vor fi audiati sunt Nikola si Luka Karabatic, tunisianul Wissem Hmam, portarul francez Michaël Robin, slovenii Dragan Gajic, Vid Kavticnik si Primoz Prost si doi handbalisti care evolueaza acum la PSG, dupa ce anul trecut jucau la Montpellier: campionul olimpic Samuel Honrubia si sarbul Mladen Bojinovic.

Un total de 17 persoane au fost retinute, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci de handbal trucat pe fondul pariurilor sportive, au anuntat surse din cadrul politiei.

Conform autoritatilor, opt sotii ale unor jucatori si alti membri ai clubului au pariat cate 5000 de euro pe o infrangere a celor de la Montpellier, castigand peste 200.000 de euro.

Real Madrid - Deportivo La Coruna 5-1/ "Hattrick" Cristiano Ronaldo. Vezi rezultatele inregistrate in Primera ... DTM: BMW a obtinut a 4-a victorie din acest sezon la Valencia si are sanse la titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x