Antena Căutare

Spania a castigat Cupa Davis

Rafael Nadal l-a invins in a patra partida a finalei pe Juan Martin del Potro si a mentinut trofeul la Sevilla, acolo unde se si afla la inceputul ultimului act.

Numarul doi mondial a invins cu 3-1 la seturi (1-6, 6-4, 6-1, 7-6) dar rezultatul nu reflecta desfasurarea partidei.

Primul set a fost la discretia argentinanului care a castigat 6 game-uri consecutive. Mai mult, a reusit si un break in debutul celui secund. A avut 40 - 0 in game-ul secund insa a gresit foarte multe mingi si Nadal a reusit 5 puncte consecutive egaland situatia.

A fost momentul de cotitura al partidei, pentru ca spaniolul a castigat cu 6-4 si a facut 1-1 la seturi. Mai mult, a defilat in al treilea (6-1).

Del Potro a avut replica abia la 2-0 pentru Nadal in decisiv. A egalat la 2, dar fostul numar 1 a facut imediat un break si a peluat conducerea. Sud-americanul a intors scorul si la un moment dat a condus chiar cu 5-3. Dublele greseli l-au costat, Nadal a facut 6-5 si spaniolul servea pentru meci. Dar spaniolul a gasit din resurse pentru break si a impins setul in tie-break. Acolo nu a mai rezistat si Nadal i-a adus Spaniei Cupa Davis.

Foto: Intact Images / EPA

Del Piero, pe urmele lui Galamaz: a fost lovit la tampla... FC Vaslui - Otelul Galati 1-0 / Galben-verzii ajung pe 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x