Antena Căutare

Steaua a mai castigat o batalie cu Dinamo! Ros-albastrii, mai numerosi la nationala fata de elevii lui Bonetti

Inaintea intalnirii de foc dintre Romania si Olanda, Steaua si Dinamo erau la egalitate in ceea ce priveste numarul de selectii la echipa nationala. Acum elevii lui Reghecampf au trecut pe primul loc si in acest clasament.

Chiar daca Romania a pierdut dramatic in fata selectionatei batave, stelistii au avut un mare castig: i-au depasit pe dinamovisti in clasamentul selectiilor all-time ale cluburilor de care au apartinut fotbalistii care au venit la echipa nationala.

Steaua: 1.363, Dinamo: 1.358

Tatarusanu, Chiriches, Bourceanu, Pintilii si Adi Popa au bifat cate o selectie la meciul de marti seara. Cu aceste cinci selectii, Steaua a urcat pe primul lor si si-a depasit rivala de-o viata. Trupa din Ghencea are acum un total de 1.363 de aparitii in "nationala", in timp ce ros-albii au ramas la 1.358, lucru anuntat ieri si de site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Performanta Stelei e cu atat mai mare cu cat, inainte de intalnirile de la Istanbul ai de pe Arena Nationala, Dinamo avea un avans de cinci selectii. In cele doua confruntari insa, ros-albastrii au bifat nu mai putin de zece selectii, iar Dinamo nici macar una, astfel ca gruparea din Stefan cel Mare a pierdut prima pozitie, pe care o detinea de foarte multi ani.

Arbitrul Thompson ii poarta ghinion lui Piturca! Al doilea meci pierdut cu scotianul la centru!... Victor Piturca vine la GSP TV, de la 16.00, la "Versus"!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x