Antena Căutare

Steaua II, desfiintata/ Toti jucatorii vor semna cu Unirea Urziceni

Conducerea clubului Steaua Bucuresti a hotarat sa renunte la echipa secunda, urmand ca toata echipa sa se mute la Urziceni, unde vor alcatui noua echipa a Unirii. Singurii jucatori care nu vor semna cu Urziceni sunt Robinson Zapata si Eugen Baciu, care vor reveni la prima echipa.


"Da, este adevarat am renuntat la locul pe care-l aveam in Liga a II-a, am desfintat echipa. Toti jucatorii vor merge la Unirea Urziceni din aceasta seara unde vor face si primul antrenament cu noua lor echipa. Raman la Steaua, Robinson Zapata si Eugen Baciu care vor lucra cu Ilie Dumitrescu, iar la Urziceni vor mai pleca Andrei Ionescu si Mihai Onicas", a declarat finantatorul Stelei, Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Steaua a transferat saptamana trecuta sase jucatori de la Unirea Urziceni: George Galamaz, Ricardo Gomez, Marius Bilasco, Marius Onofras, Laurentiu Marinescu si Iulian Apostol.

UEFA interzice folosirea vuvuzelelor in competitiile europene... Scandal la FC Vaslui: fotbalistii echipei moldave au boicotat antrenamentul de astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x