Antena Căutare

Steaua, pe un butoi cu pulbere - Sorin Cartu si MM Stoica au inceput razboiul!

Evenimente incredibile petrecute la echipa ros-albastra inainte si dupa meciul cu Pandurii, cu antrenorul si managerul sicanindu-se si ironizindu-se reciproc.



Ruptura totala dintre cei doi s-a produs cind Cartu a intervenit in mod brutal peste capul lui MM in ceea ce priveste decizia acestuia din urma de a tine echipa in cantonament in seara meciurilor. "Aici eu decid programul echipei, nu altcineva, echipa nu mai intra in cantonament dupa jocuri", a fost anuntul sec pe care Cirtu l-a facut. MM a luat foc si s-a dus la Gigi Becali, cu care a avut un dialog pe care chiar patronul l-a facut public.

"MM mi-a zis ca antrenorul nu mai vrea cantonamente, i-am zis sa-l lase in pace pe Sorin ca e antrenor si sa decida el ce si cum. Cind a auzit asa, MM mi-a zis ca nu-l mai intereseaza si ca nu se mai baga la echipa peste Cirtu ca sa nu creeze alte probleme". Tocmai de aceea, MM a si refuzat sa faca deplasarea la Turnu Severin alaturi de echipa, fiind primul meci la care a lipsit de cind s-a intors ca manager.

Absenta lui l-a determinat insa pe Cirtu sa faca o declaratie prin care sa-l ironizeze pe manager, afirmatie pe care tehnicianul Stelei a facut-o public cu putin timp inainte de startul partidei: "De unde sa stiu eu de ce nu e MM aici? L-am vazut si eu ca e la televizor, de-asta nu a venit aici". MM a fost prezent joi seara in studio la Digi Sport.

Disputa directa dintre cei doi nu s-a oprit aici. Dupa meci, dar si dupa ce Gigi Becali l-a pus la zid pe Cirtu, Mihai Stoica a iesit si el si l-a ironizat pe tehnician. "N-am fost la meci deoarece am treaba multa in acest wekeend, am de facut foarte multi kilometri. Eu alerg, ma duc sa vad jucatori, nu merg la poze preparate asa cum fac altii", a spus MM. La ce s-a referit Stoica? La faptul ca inaintea derby-ului cu Dinamo, Sorin Cirtu a acceptat, la initiativa Gazetei Sporturilor, sa faca o poza, impreuna cu Andone, fotografie care a tinut pagina 1 din Gazeta simbata trecuta.

MM s-a opus instalarii lui Cartu

In momentul in care Lacatus a fost debarcat si Gigi Becali a facut anuntul oficial ca Sorin Cirtu va fi inlocuitorul "Fiarei", Mihai Stoica s-a opus vehement. "Eu nu lucrez cu acest antrenor, care are numai contraperformante in CV", a spus MM la vremea respectiva, amenintind chiar cu demisia, insa dupa doua zile s-a razgindit.


sursa/foto: Gsp.ro


Real Madrid a depus plangere la UEFA impotriva Barcelonei... Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele la Estoril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x