Antena Căutare

Steaua - Petrolul 2-1/ Continua lupta pentru titlu

Steaua Bucuresti s-a chinuit serios pentru a trece de Petrolul Ploiesti, scor 2-1, intr-un meci in care suporterii celor doua formatii au fost la un pas sa se ia la bataie. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de Balan '39 si Nikolici '83, in timp ce pentru oaspeti a inscris Hamza, in minutul '32.

In minutul 2 al disputei pe stadionul din Bulevardul Ghencea, suporterii echipei gazda au daramat gardurile protectoare si au incercat sa patrunda in sectorul fanilor formatiei Petrolului Ploiesti.


Fanii Petrolului au primit bilete intr-un sector din Peluza Sud, acolo unde se afla si suporteri stelisti.

Jandarmii au intervenit imediat, au restabilit ordinea si au ramas in peluza.

In teren, cei care au deschis scorul au fost jucatorii oaspeti. In minutul 32, Hamza a inscris cu o lovitura de cap din 7 metri, dupa un corner executat de Boudjemaa de pe partea dreapta.

Avantajul oaspetilor a durat decat sapte minute, Nikolici i-a asezat un balon lui Balan si acesta a restabilit egalitatea cu un sut cu exteriorul la coltul lung de la 12 metri lateral dreapta.

Golul victoriei a venit in minutul 83, dupa ce Parvulescu a centrat din partea stanga, Rusescu a recentrat cu capul, Balan a prelungit balonul si Nikolici a inscris cu un sut la coltul lung, din marginea careului de 6 metri.

In urma acestui rezultat, Steaua egaleaza pe Dinamo in clasament, 53 de puncte, si ramane la cinci puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Bicfalvi, Iliev, Chiriches, Parvulescu - Chipciu (Radut '65), Bourceanu, Balan - Tatu (Rusescu '75), Nikolici, Fl. Costea (Tanase '46). Antrenor: Mihai Stoichita.

Petrolul Ploiesti: Hamutovski - Melinte (Straut '71), Linares, Ben Djemia, Maxim - V. Negru (Stojimirovici '63) - Oprita, Osiako, Mustivar, Boudjemaa - Hamza (Dina '46). Antrenor: Gheorghe Multescu.

foto: gsp.ro

Steaua trece peste FC Vaslui in ierarhia IFFHS/ Barcelona, lider mondial... VIDEO! Delio Rossi, demis si suspendat 3 luni, dupa ce si-a agresat propriul jucator in meciul Fiorentina-Novarra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x