Antena Căutare

Steaua si Rapid au cazut de acord pentru arbitrii straini la derby

Derby-ul Steaua – Rapid, contand pentru etapa a 11-a a Ligii 1, va fi arbitrat de o brigada din strainatate. Cele doua cluburi au ajuns la un acord comun in privinta alegerii brigazii de arbitri.

Steaua a trimis Comisiei Centrale a Arbitrilor o scrisoare prin care cere o brigada din strainatate la derby, iar rapidistii sunt de acord si vor transmite o cerere asemantoare la CCA, luni dupa-amiaza, au declarat surse din cadrul comisiei.

"La CCA a ajuns o cerere din partea Stelei, prin care se solicita arbitri straini la partida de duminica cu Rapid. Deocamdata, membrii comisiei nu pot incepe sa caute o brigada, pentru ca trebuie sa fie si cei de la Rapid de acord si sa trimita o hartie oficiala. Dupa ce exista acordul celor doua cluburi nu va fi niciun fel de problema", au dezvaluit sursele mentionate.

Managerul sportiv al Rapidului, Cristi Costache, a declarat, pentru NewsIn, ca stia de cererea inaintata de Steaua catre CCA, iar alb-visiniii isi vor da acordul in cel mai scurt timp: "Chiar acum lucram la scrisoarea catre Comisia Centrala a Arbitrilor si vom cere arbitri straini, la fel ca si Steaua. Luni dupa-amiaza va ajunge la comisie cererea noastra".

Derby-ul etapei a 11-a a Ligii I, dintre Steaua si Rapid, se va disputa duminica, de la ora 20:00, in direct la Antena 1. Partida se va disputa cu portile inchise dupa ce ros-albastrii au fost sanctionati de Comisia de Disciplina a LPF in urma incidentelor de la jocul cu Gloria Bistrita.

sursa:Newsin
Trei participanti si-au pierdut viata in maratonul de la Detroit... Victor Hanescu, in coborare in clasamentul ATP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x