Antena Căutare

Sumudica traieste. Rapid - Gaz Metan Medias 2-1

Giulestenii au reusit sa invinga pe teren propriu Mediasul lui Pustai si au urca pana pe locul patru

Fara victorie in ultimele trei partide. alb-visinii porneau inaintea partidei cu Gaz Metan cu gandul sa profite de infrangerea lui Dinamo de la Medias (sic) si egalul Stelei de la Timisoara.

Debutul a apartinut insa oaspetilor, care au reusit sa puncteze inca din minutul 7 prin Todea, fostul capitan al Batranei Doamnei invingandu-l pe Pepe (nu Pascu ci Bornescu) in urma unei centrari a lui Parvulescu din banda sssstaaaanga, asa cum ar spune Ilie Dumitrescu la un talk show sportiv.

Giulestenii au revenit in joc prin golul lui Cassio, cel care a marcat cu capul dupa o faza a ex-brasoveanului Roman. Desi s-ar fi declarat multumiti cu un egal la vestiare, giulestenii au primit si cadoul lui Radu Zaharia care si-a marcat in proprie poarta in chiar ultimul minut al reprizei.

Totusi in mitanul secund nefercitul fundas mediesan ar fi putut sa isi rascumpere greseala daca mingea blocata de el la degajarea lui Cesinha nu ar fi lovit bara lui Bornescu. Pe final spiritele s-au incins, astfel ca Marcos Antonio a primit galben dupa ultimul fluier al lui Teo Craciunescu.

Cu aceasta victorie Rapidul face 37 de puncte egalandu-si in clasament adversara din aceasta seara dar si traditionalele rivale Steaua si Dinamo

sursa foto: gsp

Novak Djokovici a castigat turneul Masters de la Miami... Serie A: Mutu rateaza duelul cu AC Milan. Vezi rezultatele inregistrate in etapa 31!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x