Antena Căutare

Super transferuri la FCSB după vânzarea lui Budescu! Gigi Becali a anunțat revenirea idolului tribunelor

FCSB schimbă liniile în această vară. După ce Denis Alibec a fost scos din cărți definitiv, iar Constantin Budescu a ajuns în Arabia Saudită, Gigi Becali a anunțat două transferuri de răsunet pentru lotul lui Nicolae Dic: Rusescu și Omarani

FCSB schimbă liniile în această vară. După ce Denis Alibec a fost scos din cărți definitiv, iar Constantin Budescu a ajuns în Arabia Saudită, Gigi Becali a anunțat două transferuri de răsunet pentru lotul lui Nicolae Dică.

FCSB nu va rămâne descoperită pentru prea mult timp și, conform lui Gigi Becali, se va întâri cu doi jucători de valoare uriașă pentru nivelul Ligii 1. Este vorba despre Raul Rusescu şi Billel Omrani.

”O să îi luăm pe Rusescu şi pe Omrani. M-a sunat impresarul lui şi m-a întrebat: 'Îl vreţi?'. 'Da, îl vrem', i-am răspuns. Băiatul nu se mai prezintă la echipă, la CFR, pentru că acel contract e fals. Pe 30 îi expiră contractul şi îl luăm. Asta dacă e aşa cum spune impresarul, eu nu vreau să mă cert cu nimeni", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Raul Rusescu a scris istorie la FCSB în perioada 2011-2013. Vârful de29 de ani are 89 de meciuri în tricoul Stelei/FCSB, club pentru care a marcat 41 de goluri. Atacantul a impresionat la FCSB în sezonul 2012-2013 din Europa League, când Steaua (de atunci) elimina Ajax și se califica în ”optimile” competiției.

Ultima oară la Osmanlispor (2015-2018), Rusescu are în palmares două titluri, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii alături de roş-albaştri.

În ceea ce-l privește pe vârful campioanei CFR Cluj, Billel Omrani, situația e mai complicată. Clujenii spun că au documentul original în care apare semnătura francezului pentru prelungirea contractului cu un an. În urma acestei neînțelegeri, francezul a apelat la comisii, reclamând falsificarea semnăturii și s-a ajuns la o expertiză grafologică. Dar campioana e convinsă că fotbalistul va continua în Gruia.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018. Final în faza grupelor. Franța - Argentina, finala din ”optimi”. Iată programu... Biletul Zilei 29.06.2018. Ponturile sigure de vineri ne-au adus profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x