Antena Căutare

Thereau vrea inapoi la Steaua

Atacntul care a calificat-o pe Chievo in sferturile Cupei Italiei sustine ca nu a uitat perioada petrecuta in Ghencea si ca s-ar intoarce la Steaua doar de dragul fanilor.

Cyril Thereau a reusit sa impresioneze pe toata lumea in toamna lui 2006. Atat de apreciate au fost evolutiile sale in tara, incat unii manageri de club sau ziaristi ajunsesera sa spuna ca la meciul Lyon - Steaua de pe Gerland (1-1, goluri Dica si Alou Diarra), Raymond Domenech, selectionerul Frantei de atunci, venise la meci cu un singur scop: sa-l vada pe atacantul stelist.

Gigi Becali nu a fost impresionat si in intersezon l-a vandut. Dupa un periplu in Belgia, Thereau a ajuns la Chievo, acolo unde a reusit la mijlocul saptamanii sa maecheze goluri cu care galben-albastrii au trecut de Udinese in Cupa si au ajuns in sferturi.

Desi e dorit de Walter la U Cluj, francezul a ramas cu inima la Steaua: "Sustinerea suporterilor in Ghencea a fost incredibila. Sa speram ca intr-o zi voi juca din nou la Steaua pentru acesti suporteri minunati".

Foto: Hepta

Lucescu a dat primele declaratii in Ucraina: "Echipa imi lipseste cel mai mult"... Mutu a marcat golurile 100 si 101 in Serie A. Vezi rezultatele din Italia....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x