Antena Căutare

S-a anunțat topul celor mai valoroase cluburi sportive din lume! Real Madrid și Barcelona, învinse de un club englez

Celebra publicație Forbes a publicat topul celor mai valoroase cluburi sportive din lume în anul curent. Pentru al doilea sezon la rând, granzii Spaniei, Real Madrid și FC Barcelona sunt surclasați de englezii de la Manchester United. Aceștia, la rândul lor, sunt învinși de un club de fotbal american.

Într-un clasament care cuprinde toate disciplinele sportive ale planetei, trupa lui Jose Mourinho se află pe locul secund la general, după echipa de fotbal american, Dallas Cowboys. Echipa de pe Old Trafford are o valoare de piață de 4,12 miliarde de dolari, cu 14 la sută mai mult față de anul trecut, urcând o poziție.

Locul 3 în acest top este ocupa de Real Madrid. Campioana Europei pentru al 3-lea sezon la rând i-a luat fața rivalei Barcelona, urcând două locuri față de anul trecut, de pe 5 pe 3, cu o valoare de 4,09 miliarde. Catalanii sunt pe poziția a patra, cu o valoare de 4,06 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă o creștere de 12 la sută față de anul trecut. Pe locul 5 se află New York Yankees, echipă din NFL, care a fost pe locul secund anul trecut.

În top 10 nu mai apare nicio altă echipă de fotbal. Prima grupare fotbalistică este Bayern Munchen, e pe locul 12, în timp ce campioana Angliei, Manchester City, e pe locul 30. Arsenal se află pe poziția a 39-a, iar Chelsea este pe 46.

1. Dallas Cowboys: 4.8 miliare (dolari)

2. Manchester United: 4.123 mil.

3. Real Madrid: 4.09 mil.

4. Barcelona: 4.064 mil.

5. New York Yankees: 4 mil. (basseball)

6. New England Patriots: 3.7 mil (fotbal american)

7. New York Knicks: 3.6 mil (baschet)

8. Los Angeles Lakers: 3.3 mil (baschet)

9. New York Giants: 3.3 mil. (fotbal american)

10. Golden State Warriors: 3.1 mil (baschet)

Biletul Zilei 20.07.2018! Meciurile sigure de vineri aduc un pont excelent... Catalani anunță bomba verii! Barcelona pregătește 200 de milioane pentru un super jucător din Premier League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x