Antena Căutare

Transfer surpriză în fotbalul european! FC Barcelona oferă 100 de milioane de Euro pentru un jucător din Bundesliga

După ce a plătit peste 200 de milioane de Euro pentru Ousmane Dembele și Philipe Coutinho, Barcelona este gata să mai scoată 100 pentru un alt jucător de mare viitor din Bundesliga.

După ce a plătit peste 200 de milioane de Euro pentru Ousmane Dembele și Philipe Coutinho, Barcelona este gata să mai scoată 100 pentru un alt jucător de mare viitor din Bundesliga. Îl cheamă Dayot Upamecano, vine de la RB Leipzig și este ținta celor mai mari cluburi din Europa.

Conform spaniolilor de la AS, Barcelona este aproape de a-i învinge pe cei de la Man United, AC Milan, Arsenal și Bayern Munchen în lupta pentru semnătura puștiului de 19 ani de la RB Leipzig, Dayot Upamecano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Francezul este titular în apărarea vicecampioanei Germaniei, RB Leipzig, și a atras atenția granzilor. FC Barcelona pare hotărâtă să riște o sumă uriașă pentru aducerea francezului. AS, care citează surse din Franța, a anunțat suma pe care catalanii o vor plăti pentru serviciile lui Upamecano: 100 de milioane de Euro.

Cotat la 25 de milioane de Euro de transfermarkt.com Dayot Upamecano este văzut un jucător care îi poate călca pe urme lui Samuel Umtiti, un alt francez venit în 2016 la Barcelona de la Lyon.

Manchester City - Liverpool, un nou Barcelona - PSG ? ”Cetățenii” lui Pep Guardiola încearcă să intre pe o listă selectă... La un pas de o mare tragedie! Unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei, aproape de moarte! Clipe de groază pentru M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x