Antena Căutare

U Cluj - FC Vaslui 0-1/ Moldovenii urca pe locul IV

Brazilianul Adailton a adus victoria lui FC Vaslui la Cluj, impotriva Universitatii, scor 1-0, rezultat in urma caruia moldovenii depasesc Steaua pentru moment in clasamentul Ligii I si urca pe locul 4.


Replica vasluienilor a fost timida si a venit doar dintr-o faza fixa, Farkas trimitand cu capul peste in urma unei lovituri de colt, inainte ca Adrian Cristea sa-l puna din nou la treaba pe Cerniauskas, care a respins excelent sutul de la 17 metri al fostului dinamovist. Duelul direct dintre cei doi si-a derulat un nou episod cu cateva minute inainte de pauza, portarul lituanian avand si de aceasta data castig de cauza.

Desi meciul a continuat sa aiba un ritm ridicat si dupa pauza, situatiile clare de gol au aparut greu, doar Gladstone, lovitura de cap retinuta usor de Matache, si Tony, sut peste din 6 metri, fiind aproape de a marca.

Intalnirea se indrepta catre un 0-0 care nu ar fi multumit nici una dintre echipe, dar, in minutul 85, o recuperare a lui Raul Costin a declanasat un contraatac al oaspetilor, in urma caruia Adailton a marcat cu capul din interiorul careului si a trimis toate punctele in Moldova.

Echipe:

U Cluj: Matache - Ungurusan, Szukala, Pele, Grecu - Pacurar (Nasser 67), L. Marinescu, Bostina - N. Tony, Cl. Niculescu (Machado 57), Ad. Cristea

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, I. Balaur, Farkas, Milisavljevic - Gladstone (R. Costin 82), Pavlovic - Adailton, Wesley (P. Jovanovic 66), L. Sanmartean - Temwanjera (Y. Bello 86).

foto:gsp

Romania - Franta 20-39 / Tricolorele termina pe 3 in grupa... Premier League: United face scor cu Wolves. Liverpool invinge pe QPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x